Haberler

Younes Belhanda ve Emre Akbaba, Darıca maçında frikik gerginliği yaşadı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı maçta sarı-kırmızılı takımdan Younes Belhanda ve Emre Akbaba, frikiği kimin kullanacağıyla ilgili bir tartışma yaşadı. İki oyuncunun arasına giren Etebo ortamı yumuşattı.

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederken sarı-kırmızılı takımda yaşanan bir gerginlik dikkat çekti.

Mücadelenin 70. dakikasında sarı-kırmızılı takım, tehlikeli bir yerden frikik kazandı. Tek golün sahibi Belhanda ve Emre Akbaba serbest vuruşu kullanmak için topun başına gitti. Bir süre iki oyuncu tartışırken araya Etebo girdi. Frikiği kullanan Belhanda topu auta yollarken Emre'nin şutun ardından el kol hareketlerine devam ettiği görüldü.

Younes Belhanda ve Emre Akbaba, Darıca maçında frikik gerginliği yaşadı

SELÇUK İNAN'LA DA YAŞAMIŞTI

Belhanda, aynı krizi daha önce Selçuk İnan'la da yaşamıştı. 19 Mayıs 2019 tarihinde oynanan Medipol Başakşehir maçında iki futbolcu, kazanılan serbest vuruşta topa kimin vuracağı tartışmasına tutuşmuştu.

Karşılaşma 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile devam ederken kazanılan bir serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan ve Belhanda gelmişti. Selçuk İnan tam vuruşu yapmaya hazırlanırken Belhanda takım arkadaşını arkadan itmişti. Bunun üzerine Selçuk İnan, sitem ederek topun başından uzaklaşmıştı. Ancak Faslı yıldız da önce yedek kulübesine bir şeyler söylemiş, sonra da sinirlenerek serbest vuruşu kullanmaktan vazgeçmişti.

İki futbolcunun da topun başından uzaklaşmasının ardından Feghouli serbest vuruşu kullanmaya gelmişti. Ancak Selçuk İnan, uzaklaştığı topa yeniden hareketlenmiş ve vuruşu kullanmak için hazırlık yapmıştı. Medipol Başakşehir futbolcularının itiraz ettiği durum sonrası Selçuk İnan, Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırılmıştı. Daha sonra topun başında yalnız kalan Selçuk İnan'ın vuruşunda top, direğe çarparak auta çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Darıca Gençlerbirliği Galatasaray Emre Akbaba Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

MEMET33:

BU MAÇ BANA GÖSTERDİ Kİ; FATİH TERİM ESKİ FATİH TERİM DEĞİL VE TÜKENMİŞTİR. . .

4
1
yanıtYanıtla
ABA:

FATİH HOCA İYİCE DİSİPLİNİ ELDEN BIRAKTI

4
1
yanıtYanıtla
RVR:

Belhanda''yı bu takıma alan, ve bu alımı yapan adamı teknik direktör yapanlar ve bu adama cahilce fan olanlar bu takıma en büyük kazığı atmıştır. 10 numara verilmiş adam 10 tane maçın 1 tanesinde az buçuk bir şeyler yapıyor ama hala cahilce savunuluyor ve takımda tutuluyor. Acilen gönderilmeli

3
1
yanıtYanıtla
Baha:

Sunu bir gönderemediniz takimdan yeter artik ,

2
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Tam Cin Con mantalitesi iste. Neden yollasinlar?

yanıt1
yanıt1
ASLAN:

Emre Akbaba, Belhandadan 10 gömlek daha iyi bir futbolcu. Selçuk ile Belhanda zaten kıyaslanamaz. İkisine de saygısızlık yapan bu Younesin ne faydası var ki Fatih hoca bunun hesabını sormuyor?

2
1
yanıtYanıtla
engin sakallıoğlu:

tek sorumlu terimdir belhandanın kaçtane firikik golü var sürekli aynı harekeler dahada bişey demiyorum dün maçı kapattım sinirden

2
0
yanıtYanıtla
ac:

belhanda ne diyor: nasıl olsa hoca arkamda dır.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title