Haberler

Yine ortalık karıştı! Beşiktaş'ın G.Saray'ı yendiği derbiden sonra F.Bahçe'den tepki

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Eski bürokrat, köstebek" diye hedef aldığı ve tartışma yaşadığı TFF Başkanvekili Yusuf Günay'ın, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le Beşiktaş derbisini izlemesi Sarı-Lacivertlileri çıldırttı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu bu kareyi, "Bu işte bir tutarsızlık var" notuyla paylaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı 3-1'lik skorla mağlup etti. İki ezeli rakibin birbirlerine yaptığı göndermelerin ardından Fenerbahçe cephesinden de çok konuşulacak bir çıkış geldi.

YUSUF GÜNAY'I HEDEF ALMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Yüksek Divan Kurulu'nda "Köstebek var, eski bir bürokrat" diyerek hedef aldığı Galatasaray'ın eski başkanvekili ve şimdilerde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili olan Yusuf Günay, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte derbiyi seyretti. Sarı-Lacivertli taraftarlar bu karenin ardından sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Yine ortalık karıştı! Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yendiği derbiden sonra F.Bahçe'den tepki

"TUTARSIZLIK VAR"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu Özbek ve Günay'ın yan yana olduğu bu kareyi, "Bu işte bir tutarsızlık var..." notuyla paylaştı.

Yine ortalık karıştı! Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yendiği derbiden sonra F.Bahçe'den tepki

"KİBİR, KÖRLÜK GETİRİR"

Yusuf Günay, Ali Koç'un çıkışına "Sayın Koç, bulunduğu makamın önem ve mahiyetini idrak ederse, yakışıksız üslup ve söylemlere ihtiyacı kalmayacaktır. Ülkesi ve milletine hizmet etmeyi görev bilen biri olarak, Sayın Koç'un söz ettiği, 'eski bir bürokrat' unvanını taşımaktan, onur ve gurur duyuyorum. Büyük camialarda yöneticilik yapmak büyük sorumluluk gerektirir. Hakkaniyet ve adalet ister. Ama en çok da saygı ister. Kişi ve makamlara, temsil ettikleri camialara saygıyla yaklaştığım gibi, aynı saygıyı beklemek de en doğal hakkımdır. Kibir, zihinsel körlük getirir. Başkalarına saldırganlık yaparak; iftira ve hakaret ederek başarılı olunamayacağı artık görülmelidir" açıklamasıyla cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dursun Özbek Yusuf Günay Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Bahçe Saray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (1)

Resul Altıntaş:

Fenerbahçe'nin memnun olması için ne yapmak lazım merak ediyorum.

35
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title