Haberler

Yıldırım Belediyesi, Çınarönü ve Sakarya Mahallesi'ne modern spor salonları kazandırıyor

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi, Çınarönü ve Sakarya Mahallesi'ne yapılacak olan modern spor salonlarının çalışmalarını hızla sürdürüyor. Spor tesislerinin 2024 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Yıldırım Belediyesi'nin Çınarönü ve Sakarya Mahallesi'ne kazandıracağı modern spor salonlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi Sakarya ve Çınarönü Mahallesi'ne spor salonu kazandırıyor. Toplam 678 metrekarelik alan üzerine yapılacak tesislerdeki çalışmaların yüzde 85'ini tamamlayan Yıldırım Belediyesi, spor tesislerini 2024 yılı içerisinde hizmete açmayı hedefliyor.

Çocuklar ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için spor yatırımlarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Tüm hemşehrilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık. Bursa'nın en büyük spor kompleksi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni, İlyas Kader Spor Merkezi'ni, Mimar Sinan Spor Kompleksi'ni, Millet ve Ulus Kadın Spor Merkezi'ni hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. 'Fidyekızık Spor Tesisi'ni 2 milyonluk bir yatırımla yeniledik. Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi'mizi gençlik ve spor merkezine dönüştürüyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak ilçemizde sporu tabana yaymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öte yandan gerçekleştirdiğimiz bu yatırımların meyvelerini sporcularımızın başarılı sonuçlarıyla görüyoruz. Yeni sporcuların yetişmesine katkı sunacak Sakarya ve Çınarönü Spor Tesisi şimdiden ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Belediyesi Yıldırım Sakarya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title