Haberler

Yeni yönetim gözü kararttı! James Rodriguez Beşiktaş'a imzayı atıyor

Güncelleme:

Son zamanlarda adı Beşiktaş ile anılan dünya yıldızı futbolcu James Rodriguez, takımı Sao Paulo'dan ayrıldı. Rodriguez'in menajeri Jorge Mendes ile Beşiktaş'ın temasa geçtiği belirtildi. Yıldız futbolcunun siyah-beyazlılara imza atması bekleniyor.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın sık sık radarına aldığı James Rodriguez radikal bir karar alarak takımı Sao Paulo'dan ayrıldı.

"KARARINI KENDİ VERDİ"

Marca'nın haberine göre Rodriguez, Sao Paulo teknik direktörü Thiago Carpini ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Thiago Carpini, "Birlikte geçirdiğimiz süre kısa oldu. Sezon öncesi yaptığımız testlerde baldırında küçük bir sakatlığa rastladık. Zaten Milli Takım'da da bu sakatlığı yaşamıştı ve bir an önce forma giymesi için onunla ilgilenmeye başladık ama kendisi takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek yanıma geldi. Süreci doğru takip etmekte fayda var, bu teknik bir karar değil, kulüp kararı değildi. Bu onun kararıydı" dedi.

Yeni yönetim gözü kararttı! James Rodriguez Beşiktaş'a imzayı atıyor

BEŞİKTAŞ TEMASA GEÇTİ

Takımdan ayrılan yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendes ile Beşiktaş'ın temasa geçtiği kaydedildi. Rodriguez, bu sezon Sao Paulo'da 14 maça çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

James Rodriguez Jorge Mendes Beşiktaş Dünya Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

remzi akgul:

para çöpe gider

32
1
yanıtYanıtla
almırt:

delle alli 2

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title