Haberler

Hasan Arat Almanya'da! Beşiktaş'tan Nuri Şahin açıklaması

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını izlemek ve bazı görüşmeler yapmak için Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, havalimanında teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nuri Şahin iddiaları hakkında konuşan Arat, "Herkesle temasımız var. Sadece Nuri Şahin değil, birçok hocayla temasımız var. Bir isim telaffuz etmek doğru olmaz. Herkes Beşiktaş'a gelmek istiyor, bunu bilin" dedi.

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'ye emanet eden Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını takip etmek ve bazı görüşmeler yapmak için Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, havalimanında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

"YENİ TANIŞACAĞIMIZ İNSANLAR OLACAK"

Arat, "Bugün Münih'e gidiyorum. Bazı görüşmeler olacak. Bayern Münih - Real Madrid maçını seyredeceğim. Bu tip maçlar, bu işin içindeki tüm insanların bir araya geldiği yerler. Görüşmeler, fikir teatileri, oyuncu tartışmaları, antrenör tartışmalarının olduğu yerlerdir. Bu sadece iki takımın maçı değil. Bu işle uğraşan herkes burada. Bugün Bayern Münih - Real Madrid, yarın Dortmund - PSG maçını seyredeceğim. Temaslarımı sürdüreceğim. Yeni tanışacağımız insanlar olacak" ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör kim olacak? Beşiktaş'tan Nuri Şahin açıklaması

"KRİTİK GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

Sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini belirten Hasan Arat, "Bu dönem hepimizi çok üzüyor. Hedefimiz olan kupaya sıkı sıkı sarılıyoruz. Son derece kritik günler bizi bekliyor. Hem camiamıza hem sporcularımıza sabırlı olmalarını telkin ediyorum. Yeterince sabır gösterdi camiamız. Önümüzde 2 kupa maçı var. Ümidimizi kırmamamız lazım" dedi.

ÇOK ŞANSSIZ BİR DERBİ GEÇİRDİK

Fenerbahçe derbisindeki mağlubiyet hakkında da konuşan Beşiktaş başkanı, "Çok şanssız bir Fenerbahçe maçı geçirdik. Çok üzüldük. Takım iyi hazırlanmıştır. Bu spordur, sporda her şey olabilir, öyle bakmak lazım. Beşiktaş taraftarının üzüntüsü ve sabrı baya zorlanma noktasına geldi. Şimdiden hazırlıklara başladık" açıklamasını yaptı.

Yeni teknik direktör kim olacak? Beşiktaş'tan Nuri Şahin açıklaması

"ÇOK ÜNLÜ HOCALAR GELMEK İSTİYOR"

Teknik direktör arayışları hakkında bilgi veren Hasan Arat, "Beşiktaş herkesle temas eder. Santos'tan önce 20 teknik direktör ile görüştüm. O günlerde görüştüğüm çok ünlü hocalar İstanbul'a gelmek, buluşmak istiyor. Tekrar Beşiktaş'ın gündemine gelmek istiyorlar. Ara transferde bu işler zordur. Yaz döneminde gelmek isteyen çok önemli isimler var. Beşiktaş tüm alternatiflerini değerlendirecektir. Hem arkadaşlarım hem ben çalışmalar yapıyoruz. Bir değerlendirme yapacağız ve karar vereceğiz. Şu an konsantrasyonumuz Türkiye Kupası. O döneme kadar bir isim bizden beklemeyin" şeklinde konuştu.

NURİ ŞAHİN İDDİALARI

Nuri Şahin'in adının Beşiktaş ile anılması hakkında da açıklamalarda bulunan Arat, "Herkesle temasımız var. Sadece Nuri Şahin değil, birçok hocayla temasımız var. Türkiye'de de liglerin bitmesi lazım, görüşeceğimiz insanlar var. Bir isim telaffuz etmek doğru olmaz. Herkes Beşiktaş'a gelmek istiyor, bunu bilin. Çok kötü bir sezon geçirmiş olmamız fark etmemeli. Kötü sezondan ders çıkartmamız lazım. Elimizdeki oyuncu havuzunu iyi değerlendirmemiz lazım. Oyuncu imkanlarıyla ilgili de görüşmelerimiz olacak. Bu çok normal. Süreç başladı bence" ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör kim olacak? Beşiktaş'tan Nuri Şahin açıklaması

DEVİN ÖZEK AÇIKLAMASI

"Sportif direktör olarak Bayer Leverkusen'den Devin Özek gündemde mi?" sorusunu yanıtlayan Hasan Arat, "Bu seyahatimde görüşmeyeceğim, öyle bir görüşme yok. 7-8'e yakın sportif direktörle görüşüyoruz. Kendisi de bunlardan biri" dedi.

Yeni teknik direktör kim olacak? Beşiktaş'tan Nuri Şahin açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Real Madrid Nuri Şahin Hasan Arat Dortmund Beşiktaş Almanya PSG Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (2)

Serkan Onat:

herkes gelmek istiyormuş :))) Ancelotti haber göndermiş bende gelmek istiyorum diye:))))))

17
6
yanıtYanıtla
Erdal Atabey:

Bu yönetim anlamıyor heralde sorun hocada deil oyuncularda anlayın artık bunu

21
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title