Haberler

Yarım kalan hikaye tamamlanacak! Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da

Güncelleme:

Galatasaray, Bafetimbi Gomis transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Al Hilal'le yollarını ayıran Fransız golcüyle 6 ay + 1 senelik anlaşma sağladı. 2017/2018 sezonunda Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gomis, 42 maçta 32 gol ve 6 asistlik katkı sağlamıştı.

Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray, ara transfer döneminde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu sezon santrfor sıkıntısı çeken sarı-kırmızılılar, gündeminin ilk sırasına aldığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in transferini bitirdi.

SÖZLEŞME DETAYLARI

Ajansspor'un haberine göre, Galatasaray eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i yeniden renklerine bağladı. Fransız golcüyle 6 ay + 1 senelik anlaşmaya varan sarı-kırmızılıların resmi açıklamayı kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Yarım kalan hikaye tamamlanacak! Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da

GALATASARAY'A ŞAMPİYONLUĞU GETİRMİŞTİ

2017/2018 sezonunda Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gomis, 42 maçta 32 gol ve 6 asistlik katkı sağlamıştı.

"GÜLÜMSEMEM HER ŞEYİ AÇIKLIYOR"

Galatasaray'a yeniden dönen Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi haberi aldığınız o an... Gülümsemem her şeyi açıklıyor" ifadelerini kullandı.

Yarım kalan hikaye tamamlanacak! Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (1)

burakk:

Nerede kalmıştık gibi mi??

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title