Haberler

Ve İmzayı Attı

Güncelleme:

Taraftarlara Üçlü Çektiren Iverson Daha Sonra 3 Oyuncuyla Basketbol Oynadı. İşte O Görüntüler.

Beşiktaş Cola Turka'nın dünyaca ünlü transferi Allen Iverson için Siyah-beyazlı taraftarlar ve basın mensupları önünde imza töreni düzenlendi.Allen Iverson, 4 numaralı formasıyla Michael Jackson'un Jam adlı şarkısı ile sahaya çıktı. Işık gösterileriyle renklendirilen salonda Allen Iverson, tribünleri dolaşarak taraftarların sevgi gösterilerine yanıt verdi.

Iverson daha sonra imza için hazırlanan standa çıktı ve büyük alkış aldı. Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Allen Iverson ile birlikte hazırlanan standda taraftarlara mesajlar verdi. Erdoğan Toprak, "Dünya basketbolunun en büyük yıldızını Beşiktaş camiasına kazandırdığımız için hepiniz bugün çok mutluyuz. Bu konuda emeği geçen değerli Başkanımız Yıldırım Demirören ve arkadaşlarıma camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki, bu tip değerli oyuncuların caimamıza kazandırılmış olması hem Beşiktaş basketboluna hem de Türkiye basketboluna çok büyük katkıları olacaktır. Çünkü bu tip yıldız sporculardan yeni yetişen gençlerimizin örnek alacağı, öğreneceği çok önemli şeyler vardır. Bu tip yıldızlar çok kolay yetişmiyor ve bir yerlere de kolay gelmiyor. Bunların kendilerine has becerileri ve önemli değerleri var. Umut ediyorum ki bu tip yıldızlar Türkiye'de de yetişecek. Allen Iverson'a hoşgeldin diyor, başarılarının devamını diliyor ve Türk basketboluna hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, tören sırasında şunları söyledi: "Allen Iverson'u tanıtmamıza gerek yok. Kendisi bir dünya yıldızı. NBA'da 3 kez sayı kralı oldu, 1 kez en iyi oyuncu seçilmişti. Ben bu transferde Sayın Yönetim Kurulu Üyeleri ve sevgili başkanım Yıldırım Demirören'e çok teşekkür ederim. Bana verdikleri destek ve yetkiyle bu transferi gerçekleştirdik. Beşiktaş'a ve tüm basketbol camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hoşgeldin Allen Iverson."

İmza töreninde konuşan Allen Iverson da taraftarlara önemli mesajlar verdi. Iverson, "Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bana bu şansı, bu fırsatı tanıdığı için Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. Beni bu kadar içtenlikle karşılaşıdığı için Beşiktaş taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Sizi görmek beni heyecanlandırıyor. Bugün antrenörüm ve takım arkadaşlarımla ilk idmanımı yaptım. Şu anda olduğumdan çok daha heyecanlandırdılar beni. Her maçımızı kazanacağımıza söz veremiyorum. Ancak tüm maçlarımızda elimizden gelen çaba ile, takım ruhu içinde oynayacağımızın sözünü verebilirim. Antrenörüm ve ekip arkadaşlarımla birlikte sizin desteğinize sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından konfetilerle salon bir anda beyaza büründü. Işık ve müzik gösterileri eşliğinde Allen Iverson, Erdoğan Toprak ve Şeref Yalçın ile ele ele tutuşarak Siyah-beyazlı taraftarları selamladı. Törenin ardından sahaya inerek altyapıdan 3 oyuncuyla basketbol oynayan Iverson, daha sonra taraftarların isteğiyle "Üçlü" çektirdi. Tribünün önüne giden Iverson, bir amigo gibi taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. ABD'li oyuncu, bir taraftara da top hediye etti. Bu arada, tören öncesinde salonda Iverson'ın NBA'deki performansıyla ilgili klipler gösterilirken, dans gösterileri de yapıldı.

Öte yandan Siyah-beyazlı taraftarlar, Allen Iverson'ın imza törenine beklenen ilgiyi göstermedi. BJK Cola Turka Arena tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, töreni yaklaşık 500 kişi izledi. Tribünlerin dolacağı ve dışarıda taraftar kalacağı beklentisiyle salonun dışına töreni canlı veren dev ekran yerleştirilirken, taraftarlar imza töreninde tribünleri dolduramadı. İlgi azlığı nedeniyle pota arkası tribün boş bırakılırken sadece protokol tribününün karşısındaki bölüme taraftarlar alındı. Bu arada, siyah-beyazlıların erkek ve

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title