Haberler

    Valencia Alper'i İstiyor Fenerbahçe Satmıyor!

    İspanyol devi sarı lacivertlilerin başarılı oyuncusunun peşine düştü fakat Fenerbahçe transfere sıcak bakmıyor.

    La Liga takımlarından Valencia'nın Fenerbahçe'nin yıldızı Alper Potuk'u uzun süre takip etmesine rağmen sarı lacivertli yönetim kilit oyuncuyu göndermek istemiyor.

    Fanatik'te yer alan habere göre, İspanyol ekibi, eski oyuncusu olan Mehmet Topal'ın, takım arkadaşı için, “Muhteşem bir oyuncu. Ben kefilim” sözleri sonrası Alper için Fenerbahçe’ye teklif yapma kararı aldı.

    Sezon sonunda Valencialı yöneticiler, Sarı-Lacivertliler ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Ancak Fenerbahçe Yönetimi’nin genç yıldız konusundaki tavrı belli.

    Takımda düzenli olarak forma giyen oyuncular içindeki en genç futbolcu olan Alper Potuk, Fenerbahçe’nin gelecek yıllardaki en kilit isimlerinden biri olarak görülüyor.

    23 yaşındaki yıldız aynı zamanda gençleştirme operasyonunun da en önemli parçası. Bu nedenle Fenerbahçe Yönetimi, çok astronomik bir teklif gelmediği sürece Alper Potuk’u satmayı kesinlikle düşünmüyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Alper Potuk Fenerbahçe Valencia La Liga Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    AZİZ BAHÇE:

    Alperi daha topuk yaylası turnuvasında oynatacak şikeci fener, neden satsın ki??

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title