Haberler

Uşak'ta uluslararası motor yarışı

Güncelleme:

TÜRKİYE'de ilk kez Uşak Süpermoto Pisti'nde gerçekleşen BMU Avrupa Süpermoto Şampiyonası ve Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları tamamlandı.

TÜRKİYE'de ilk kez Uşak Süpermoto Pisti'nde gerçekleşen BMU Avrupa Süpermoto Şampiyonası ve Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları tamamlandı. 40 genç yarışçının 5 ayrı kategoride ter döktüğü turnuva iki gün boyunca yarışseverler tarafından heyecanla takip edildi. Türkiye Süpermoto Şampiyonası'yla daha önce de ilgi odağı olan Uşak Süpermoto Pisti'nde gerçekleşen yarışlar, Türkiye'nin dört bir yanından katılan yarışmacılar ve Balkan ülkelerinin temsilcileriyle yapıldı. Zorlu parkurda 5 farklı kategoride kıyasıya mücadele eden 40 yarışçı 300 metresi off-road olan 1620 metre uzunluğundaki zorlu pistte izleyenlere coşkulu dakikalar yaşattı.

BMU Avrupa Süpermoto Şampiyonası'nda 3 farklı kategoride temsilcilerimiz ipi göğüsledi. Yarışmalarda açık kategorisinde Adem Işık, 85cc'de Egehan Çalhan, S3'te Ares Stefan Bengiç birinci oldu. 65cc'de ise Romanya temsilcisi Iovita Mark birinciliği elde etti. Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışlarında açık kategorisinde Ares Stefan Bengiç, 65cc'de Ahmet Berkay Sarıay, 85cc'de Egehan Çalhan, 50cc miniklerde Poyraz Bor ve 50cc juniorda Eymen Çalhan birinciliği elde etti. Vatandaşların ücretsiz bir şekilde izleyebildiği yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve beraberindeki heyet takdim etti.

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIN: UŞAK MOTOR SPORLARINDA SÖZ SAHİBİ

Uşak'ın Türkiye'nin en iyi motocross pistlerinden birine sahip olduğunu ve sadece bölgede değil ulusal bazda öncü olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Başkan Çakın, yarışlara hazırlanmak isteyen gençlere güvenli bir alan olarak Uşak Süpermoto Pisti'ni işaret ederek, "Uşak Süpermoto Pisti eğitim amaçlı olarak da hizmet veriyor. Gençlerimiz motocross pistimize gelip motor sporlarının eğitimini alabilir, yarışçı olmak için gereken altyapıyı elde edebilirler. Herkesi belediyemizin motocross pistine davet ediyorum" dedi.


- Uşak
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ares Stefan Bengiç Türkiye Uşak Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title