Haberler

Ünlü Futbolcu Mohamed Salah, Şampiyonlar Ligi Finalinde Oruç Tutmayacak

Güncelleme:

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah, yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesinde oruç tutmama kararı aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Ukrayna'da Kiev'de oynanacak final mücadelesi öncesi Mohamed Salah'ın oruç kararı belli oldu.

Real Madrid karşısına çıkacak Liverpool'un en önemli kozu olacak Salah'ın oruç tutmayacağı açıklandı. Liverpool'un fizyoterapisti Ruben Pons, İspanyol radyosu Cadana Ser'e yaptığı açıklamada, Salah'ın maç günü oruç tutmayacağını söyledi.

"BÜTÜN PROGRAMI YAPTIK, 2 GÜN ORUÇ TUTMAYACAK"

Pons, "Marbella'da bütün planlarımızı yaptık, bütün programı yaptık. Bugün ve maç gününde yani 2 gün Salah, oruç tutmayacak ve böyle bir etkilenme olmayacak" dedi.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mohamed Salah Liverpool Ukrayna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (79)

Mertadam:

Biktim bu tip zevksiz ici bos haberlerden salah yarin nasil osuracak? Arabasinin rengi ne olacak? Sakal trasi olacak mi? Olacaksa ne olucak cak cak da cak cak ...

36
2
yanıtYanıtla
orhan:

neden girdin okudun mal. . .

yanıt6
yanıt9
Ben:

Ne diye girip okuyon o halde

yanıt0
yanıt4
EŞİTLİK:

Lan man kafalar adam sanki nereye gidiyor cihada mı gidiyor top oynamaya gidiyor top. Sizin gibi kara cahiller bi topa tapar olmuşsunuz dininiz de imanınız da top olmuş. ALLAH topunuzu yerle yeksan etsin.

19
16
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

Ramazan ayında beddua etmek şeytanın arkadasligini yapmaktır. Tövbe etmelisin.

yanıt28
yanıt3
dürbünlü:

peygamberimizin arap olmasından dolayı.,arapları sevmek zorundayız.,bu bizim imanımızın bir geregidir.,onlardan bazılarının yaptıgı çirkin davranışlar yüzünden.,top yekün arap toplumuna hakaret etmek aslaa dogru değildir.

18
17
yanıtYanıtla
Kge:

Zaten milletçe bütün derdimiz buydu meraktan öluyorduk cok sukur kararini vermis de merakimiz gitti hayret birsey dibimizde savas varken müslümanlar katlediyorken bunu kanallarda haber yapmak sadece türk medyasına yakisir zaten

28
2
yanıtYanıtla
EŞİTLİK:

Aferin sana salo senin gibi müslüman diye geçinen bi ahmağa da bu yakışırdı. Diyelim ki maçı kazandın eline ne geçecek para ve nam di mi? Pekii bunlar seni kurtaracak mı. Vakit varken son bi kez iç muhasebe yapsan iyi edersin.

5
24
yanıtYanıtla
EMR:

Kardes sana vahiy ne zaman geldi?İnsanları Allah adına yargılıyorsun hayırdır ne ayaksın

yanıt8
yanıt1
EMİR:

O adamın İslama ve Müslümanlığa verdiği katkının binde birini dahi vermedin sen. Boşuna yobazlık yapma

yanıt8
yanıt2
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title