Haberler

Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu

Güncelleme:

İYİ Parti, 28. dönem milletvekilleri aday listesini YSK'ya teslim etti. Teknik Direktör Ünal Karaman Konya'dan 1. sıra, eski milli futbolcu Gökhan Zan Hatay 2. sıradan aday gösterildi.

Siyasette sıcak saatler yaşanıyor. İyi Parti, milletvekili listesini YSK'ya teslim etti. Aday olacak isimler belli oldu.

ÜNAL KARAMAN KONYA'DAN, GÖKHAN ZAN HATAY'DAN

Futbol dünyasının ünlü isimleri Ünal Karaman ve Gökhan Zan, İyi Parti'den milletvekili adayı oldu. Ünal Karaman Konya'dan, Gökhan Zan ise Hatay 2. sıra aday olarak açıklandı.

Ünal Karaman ve Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu

PARTİ ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Ünal Karaman ve Gökhan Zan'a parti rozetini İyi Parti'nin Grup Toplantısı sırasında Genel Başkan Meral Akşener takmıştı.

Ünal Karaman ve Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu

"ŞAHSİ MESELEM"

Gökhan Zan törende, "Hatay bize Ata'mızın armağanıdır. Mustafa Kemal'in de dediği gibi; Hatay benim şahsi meselemdir" açıklamasını yapmıştı.

"ŞİMDİ ZAMANIYDI"

Ünal Karaman ise "Saffet Sancaklı ile takım arkadaşlığı yaptık. Alpay Özalan da milli takımlarda talebem oldu. Burada arkadaşlarımın iyilerini ve kötülerini söylemek bana yakışmaz. Onlar benim arkadaşlarım, dostlarım. Eminim ki kendi güçlerince ülkeye hizmet etmeye çalıştılar. Ama çok güçlü bir Ünal Karaman Meclis'te olacak. O gücü zaten vakti zamanı geldiğinde hissedeceksiniz Mevcut duruma baktığımda da benim için en uygun olanının Genel Başkanımız Meral Akşener'in başında bulunduğu İYİ Parti olduğunu düşündüm ve siyasete bu şekilde atıldım" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milletvekili Adayı Milletvekili Ünal Karaman Gökhan Zan İYİ Parti Karaman Hatay Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Canberk Aydın:

gökhan zan alpaya tek atar

55
85
yanıtYanıtla
ismail Baytar:

İkisini de zeki sanırdım.

66
37
yanıtYanıtla
Fatihan:

Tmm işte bu kadro yürür.. futbol dünyasında sorunlar çözülür ..bizimde hem karnımız doyar hemde karamsarligimiz aydınlığa döner...doğru yoldasın apla..

26
47
yanıtYanıtla
x girilmez:

bizde diyoruz hilal bıyıklar nerede

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title