Haberler

Ülkeleri tek tek saydı! Ünlü yorumcudan bomba iddia: Fenerbahçe kendine yeni lig bakıyor

Güncelleme:

Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası ligden çekilme ihtimali gündeme gelen Fenerbahçe'nin, alternatif lig arayışında olduğunu öne süren ünlü futbol yorumcusu Ertem Şener, Fenerbahçe'nin farklı ülkelerin liglerini değerlendirdiğini iddia etti. Şener, "Fenerbahçe yönetimi şu anda net bir şekilde başka bir lig bakıyor. Belçika olabilir, Hollanda olabilir, İspanya olabilir,Fransa olabilir, İtalya olabilir ama bu Premier Lig değil. Fenerbahçe kendisi için başka bir lig bakıyor." dedi.

Trabzonspor maçında yaşanan skandal olaylar sonrası ligden çekilip çekilmeyecekleri büyük merak konusu olan Fenerbahçe hakkında ünlü yorumcu Ertem Şener'den çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

LİGDEN ÇEKİLECEKLER Mİ?

Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa ettiğini duyuran Ali Koç, sarı-lacivertli camiaya seslenerek "Biz kendi ülkemizde bu muameleyi görmeyi kabul etmeyeceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız." dedi. Çarpıcı açıklamalarının ardından, Fenerbahçe ligden çekilecek mi sorusu gündeme sorusu gelirken; Futbol yorumcusu Ertem Şener gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

"FENERBAHÇE YENİ LİG BAKIYOR"

Ünlü futbol yorumcusu Ertem Şener, Sarı-Lacivertliler'in ligden çekilme gündemiyle ilgili flaş yorumlarda bulundu. Şener, Fenerbahçe yönetiminin oynayabileceği yeni bir lig baktığını iddia etti. Şener, ''Çok ciddi söylüyorum, Fenerbahçe yönetimi ve önde gelen isimleri şu anda net bir şekilde oynaya bilecekleri başka bir lig bakıyorlar. Belçika Ligi olabilir, Hollanda Ligi olabilir, İspanya Ligi olabilir, Fransa ligi olabilir, İtalya Ligi olabilir ama Premier Lig değil.'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertem Şener Trabzonspor Fenerbahçe Hollanda Belçika İspanya İtalya Futbol Fransa Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (77)

koray hüseyin kılıç:

allah aşkına inşallah giderde türk futbolu çirkeflikten şikeden kurtulur

400
594
yanıtYanıtla
ümit eşref:

koray büyük ihtimal gs sın FENERBAHÇE ligden çekilirse başka lige giderse yaptığınız şikelerin hainliklerin düzanbazlıkların sahtekarlıkların üstünü örtecek takım bulamayacaksın kendi kendinize oynarsanız .Türk futbolunun beka sorunusunuz.

yanıt240
yanıt125
Murat Çengel:

fetösaray gitmiyor boşuna sevinme çirkeflik devam ediyor maalesef sayenizde

yanıt176
yanıt107
Mehmet Alper Hakan:

pisliklerden uzak olmak daha evla. sikeninve ayak oyunlarının hepsinin ardında bulunan bir gs ve trabzon camiasının şikeden şikayet etmesine bakın. insanın biraz yüzü kızarır. hiç utanma duygunuz bile olmadan tüm yaptıklarınızı birde fenerin üzerine yıkmaya çalışıyorsunuz.

yanıt117
yanıt53
Heyy Heyyy:

galatasary Türkiye'de ki en rezik takımdır

yanıt180
yanıt97
Mustafa Kaya:

Hele şükür fenerbahce demek kirli el demek türkiye bir parazitten kurtulmuş oluyor

186
355
yanıtYanıtla
MUHALİFE BAŞKAN:

Cehennemin en ücra köşesine kadar gidebilirler.

192
270
yanıtYanıtla
Akif Tekeli:

Önden sen buyur, zıkkımın köküne kadar yolun var

yanıt199
yanıt68
Export 86:

Lig bakmasına gerek yok ptt1.ligi var zaten turuna bilirse orda oynasın

207
193
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

ordada şike yaparlar

yanıt1
yanıt3
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title