Haberler

    "4-5 Puan Daha Alırsak Ligi İstediğimiz Yerde Bitiririz"

    Güncelleme:

    Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Çaykur Rizespor maçı sonrası, "Bizim açımızdan hayati bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

    Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 2-1 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Kalan maçlarda 4-5 puan daha alırsak ligi istediğimiz yerde bitiririz" dedi.

    Futbolcularının inanılmaz bir mücadele gösterdiklerini anlatan Tütüneker, şunları kaydetti:

    "Bu hafta beklentimiz fazlaydı. Bu hafta da kaybetseydik kafalar düşecekti. İlk yarıda top daha çok bizde gözüktü ama aktif olamadık. İkinci yarıda final pasları daha iyi olsaydı skor daha farklı olabilirdi. Şans da yanımızdaydı. Kendi kalelerine attılar. Mücadeleden inanılmaz mutluyum. 16 puandayız, çok iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. 20 puan falan olursa çok iyi olur. İkinci yarı daha şiddetli geçecek. Kalan maçlarda 4-5 puan daha alırsak ligi istediğimiz yerde bitiririz. İyi oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

    Tütüneker, kalan 4 maça konsantre olduklarını, gelecek ve gidecek futbolcularla ilgili kararlarını devre arasında vereceklerini dile getirdi

    Yeşil beyazlı futbolcu Tolga Ünlü ise iki puan üstlerindeki rakiplerini yenerek önemli bir maç kazandıklarını söyledi.

    Fazla gol pozisyonuna giremediklerini ancak iyi mücadele ettiklerini aktaran Ünlü, "Yenilmek istemiyorduk. Galibiyeti düşünerek oynadık. ikinci golümüzde şans da olsa kazandık. Dirençli bir takım olduğumuzu gösterdik" değerlendirmesini yaptı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Torku Konyaspor Uğur Tütüneker Tolga Ünlü Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title