Haberler

Türkiye Squash Şampiyonası Yapıldı

Şampiyonaya 152 sporcu katıldı

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Squash Şampiyonası, Ankara'da Bilkent Üniversitesi Spor Tesisleri'nde yapıldı.

Turnuvaya katılan 152 sporcu 8 kategoride mücadele etti.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, ödül töreninde, squashın Türkiye'de henüz yeni yeni tanındığını ancak önümüzdeki süreçte gençlerin arasında hızla yaygınlaşacağını belirtti.

Türkiye'nin 2020 Olimpiyatlarına en güçlü aday ülke olduğunu ifade eden Doğan, "Devam eden görüşmeler kapsamında yakın zamanda squash branşının 2020 Olimpiyat Oyunlarına branş olarak kabul edilmesinin bekliyoruz. Squashın olimpik branş kapsamına alınması halinde biz 2020 Olimpiyat Oyunlarına altyapısı tamamlanmış bir ülke olarak katılabileceğiz. İşte o zaman bu günkü müsabakalarda başarılı olan sporcularımız olimpiyat oyunlarda ülkemizi gururla temsil edecekler" dedi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğa, konuşmasının ardından, dereceye girenlere madalyalarını verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Bilkent Üniversitesi Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title