Haberler

Türk futbolunu sallayan görüntülere ilk tepki Uğur Dündar'dan geldi: Onurunuz varsa düdüğü asın

Güncelleme:

Galatasaray-Antalyaspor maçındaki penaltı pozisyonun sosyal medyaya sızması büyük yankı uyandırdı. Videoda hakem Abdülkadir Bitigen'in, Galatasaray lehine yanlış penaltı kararı verdiğini doğrulamasına ilk tepki ise Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan geldi. Maçın hakmelerine sert tepki gösteren Dündar, "Eğer onurlu insanlarsa, ligin kaderini belirleyen yanlış kararları nedeniyle bugün spor kamuoyundan özür dileyip hakemliği bırakırlar" dedi.

Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray-Antalya spor maçındaki penaltı pozisyonunu yorumladığına dair bir görüntü sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI

Büyük yankı uyandıran videoda, hakem Abdülkadir Bitigen'in MHK eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil ile yaptığı konuşmada Galatasaray'a yanlış penaltı verdiğini itiraf ettiği duyuluyor. Videonun ortaya çıkmasıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK'den açıklama bekleniyor.

"ONURUNUZ VARSA DÜDÜĞÜ ASIN"

Milyonlarca izlenen ve büyük tartışma yaratan bu görüntülere ilk tepki ise Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan geldi. Mücadelenin hakemlerine sosyal medya hesabından sert tepki gösteren Dündar, "Eğer onurlu insanlarsa, ligin kaderini belirleyen yanlış kararları nedeniyle bugün spor kamuoyundan özür dileyip hakemliği bırakırlar" dedi.

Türk futbolunu sallayan görüntülere ilk tepki Uğur Dündar'dan geldi: Onurunuz varsa düdüğü asın

Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Abdülkadir Bitigen Uğur Dündar Galatasaray Antalyaspor Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

tamer durmaz:

Gs li arkadaşlar hadi konuşun.Hani Fb çok abartıyırdu.Hadi Fener ağlıyordu ya bakın işte sırf bu yüzden bütün bu söylemler bu arada bu sadece bir maç daha bunun gibi 6.7 maçı var gs nin ligte işte bunlar olmasaydı yabancı hakem olsaydı Fb şuanda 10 puan öndeydi diye boşuna söylemiyoruz

164
89
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

Hep algı yapıyorsunuz ahlaksızsınız. Yayılan görüntülerde hakemin doğru verdiği karar üzerinden mobbing yapıyorsunuz. Aynı pozisyonla ilgili bir sürü örnek karar var. Bu Dallas denilen adamın Ali Koç un İskoçya'daki ortağı olduğu ortaya çıktı. Az ahlaklı olan insan o görüntüleri kim hukuksuz sızdırdı ve neden sadece 10 dakikası sızdırıldı diye sorgulaması lazım. Ama hep şike ile ahlaksızlık ile anılan bir camia taraftarının bunları sorgulaması beklenemez.

yanıt36
yanıt58
MHSN SRC :

Gözle görünen teması bile tartışılırken, ele temas yokken ,temas bile olmadan djekoya penaltı verilirken bunu tartışmak ahmaklıktır.

yanıt33
yanıt20
Seko:

Ağlamayın fenevliler kaç tane maç aldınız uyduruk penaltılarrla hemde tesadüfe bak son dakika ve uzatmalarda

yanıt3
yanıt6
Turan Saygılı:

sizin futbolcunuz ceza sahası dışında rakibin ayağına vurdu hakem size penaltı verdi hala konuşuyorsunuz hiç utanma yok bu fb de

yanıt15
yanıt17
şevket Paksoy:

ah uğurcum her internet haberinine inanıyorsun nasıl gazeticisin sen.önce kendi takımına verilen penaltıları bir açıkla.

86
107
yanıtYanıtla
Burhan ŞİŞMAN:

o kadar pişkinsiniz ki, bu olayda cezasız kalacak ve siz utanmadan - son kırk yıldır yaptığınız gibi sokaklara çıkıp şampiyon diye bağıracaksınız... Çünkü yaptığınızın yanına kar kalmasına o kadar alıştınız ki suç işlemekten korkmuyorsunuz...

yanıt37
yanıt13
csd zbn:

ALİ KOÇ VE UYUR DÜNDAR YÜZÜNDEN FENERİ BIRAKTIM İNŞALLAH CİMBOM ŞAMPİYON OLUR.

71
114
yanıtYanıtla
Seyyidali Can:

fenerbahçe’nin bu sezon hakemle kazandığı 16 puan. gaziantep maçı, 90 6’da tadic topu eline alıp eve götürüyor, hakem vermiyor. direkt 2 puan. ankaragücü maçı 90 1 osayi rakibin ayağına kayıyor, %100 penaltı verilmiyor 2 puan daha. alanya deplasmanı 45'de ırfan’ın attığı golde; var çizgiyi çekip ofsayt diyor, orta hakem var’ı dinlemeyi reddetip olmayan golü veriyor belki 3 belki de 2 puan alıyorlar. kasımpaşa maçında attıkları ilk golde becao faul yapiyor, 2.golde de penaltı yok. 2 pozisyo

60
69
yanıtYanıtla
Murat Arslan:

Ya bırakın günden değişmeyi. Cezalar noldu cezalar? ligler başlayacak en az 5 oyuncu 10 maç ceza alacak. Çıkmışlar penaltı olan pozisyonun bir hakem yorumunu sızdırmışlar. Gündem değişme çabaları

49
72
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title