Haberler

TRT ekranlarında Fenerbahçe maçı için skandal şike iması! Tepkiler çığ gibi

Güncelleme:

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği maç sonrası, eski Galatasaraylı futbolcu ve yorumcu Necati Ateş'in yaptığı yorum büyük tepki çekti. Gaziantep FK kalecisi Ertuğrul Taşkıran için çarpıcı ifadeler kullanan Ateş, "Ertuğrul bugün Fenerbahçe galip gelsin diye çok çalıştı açık söylemek gerekirse." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası TRT Spor ekranlarında Necati Ateş'in yaptığı yorum büyük tepki çekti.

"FENERBAHÇE GALİP GELSİN DİYE ÇALIŞTI"

Gaziantep FK kalecisi Ertuğrul Taşkıran için skandal ifadeler kullanan Ateş, "Ertuğrul bugün Fenerbahçe galip gelsin diye çok çalıştı açık söylemek gerekirse. Beğendiğim bir oyuncu ama maalesef her golde o var." dedi.

TARAFTARDAN TEPKİ YAĞDI

Bu ifadeler Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisini çekerken, şike iması yaptıklarını belirttikleri Necati Ateş'in görevinden alınması yönünde çağrıda bulundular.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Taşkıran Gaziantep FK Necati Ateş Fenerbahçe Gaziantep TRT Spor Spor Trt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

M Key:

bu gs elemanı aktif oyuncuyken de böyleydi hiç değişmedi . gs li eski topçuların çalıştırdığı takımlar gs ye yatarken konuşmayan ama eski fbli herhangi bir oyuncu hata yapınca ortaya çıkan bu tiplerin türk futbolundan temizlenmesi lazım

129
76
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

trt çiftliğinden nemalanan tesadüfen ayağı topa değmiş biri daha... Kişi kendinden bilir işi, böyle haddini aşarsan çekerler fişi

113
81
yanıtYanıtla
Metin Demir:

doğru bunu gelecek yıl fenevin formasıyla görseniz hiç şaşırmayın

92
89
yanıtYanıtla
Ramazan Gümüş:

En tecrübeli olduğu konu, nasıl da süzmüş olayı. Oyunculuk döneminde çok yaptı, yakinen bilir. Konu Fenerbahçe olunca ya tazı gibi koşarlardı ya da tavuk gibi yatarlardı. Karakter hiç değişmiyor demekki. Sorun şu şike iftirası atan birini tv kanalında nasıl konuşturursun?

88
54
yanıtYanıtla
Mehmet Can:

gecen haftalarda neden iptal edildigi iptal eden tarafından dahi bilinmeyen gol için neden konuşmuyor acaba bu adamlar.ha dogruya o golü yiyen takım galatasaraydı.

56
61
yanıtYanıtla
Fahri Şirin:

Rıdvan yıllardır Galatasarayı yerden yere vururken haber yapmadınız şimdi Necatiye mi takıldınız

50
59
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA EMRE KILINÇ A BİRŞEY DEMİŞ Mİ ? TÜRKİYE YEŞİKEYİ GETİREN FORMASINI GİYİĞİN VE HALEN UTANMADAN DEVLETİN KANALINDA SAVUNDUĞUN TAKIMDIR.

64
36
yanıtYanıtla
SULTAN ASLAN:

İşsiz güçsüz ortalıkta kalan herkes tv ekranlarında yorumcu olmuş! Ulan şikenin kralı ve icat edeni GS Spor kulübüdür be! Şöyle geçmişe dönün bir bakın Gs'nin şampiyon olduğu yıllara, "HAZMEDEMİYORSUNUZ" belli, beter olun. Şampiyon "FB"

62
31
yanıtYanıtla
slim shady:

necati ateşin nasıl bir tanıdığı varsa adam holigan yorumcu! Yani bu kadar olmaz. Beşiktaşlı olarak ben bile rahatsız oluyorum.

68
21
yanıtYanıtla
elmor:

Adam dün akşam herkesin izleyip gördüğü şeyi söylemiş, gizli bişey yok yani, görünen köy kılavuz istemez. Sicil meselesi.

35
50
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title