Haberler

    Trencin'de 'Trabzon' Sevinci

    Trencin Kulübü Başkanı Robert Rybnicek, Skorer'e yaptığı açıklamada, FIFA'nın Trabzonspor'a koyduğu transfer yasağını kaldırmasında kendilerinin de payı bulunduğunu söyledi, "Yasağın kalkmasından memnunuz" dedi.

    Onur Dinçer / Skorer Özel
    Trabzonspor'un transfer yasağı almasına neden olan Trencin Kulübü'nün, yasağın kalkmasında da rolü olduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililere, Matus Bero transferi nedeniyle Trencin Kulübü'ne yapması gereken ödemenin son taksidini yatırmadığı gerekçesiyle yasak getirilmiş, yeni oyuncu alımı engellenmiş, sonrasında bu kısıtlamanın kaldırıldığı duyurulmuştu.
    'FIFA nezdinde harekete geçtik'
    Trencin Kulübü'nün başkanı Robert Rybnicek konuyla ilgili yaptığı açıklamada yasağın kalkması konusunda kendilerinin de payı bulunduğunu ve bundan memnuniyet duyduklarını söyledi. Skorer'e konuşan Slovak ekibinin başkanı "Aslında Trabzonspor son taksidi ödemiş ancak sadece zamanını geçirmişti. Buna karşın FIFA'nın transfer yasağı getirmesi bizleri üzdü. Yasağın kalkması gerektiğini düşündük ve harekete geçmeye karar verdik" dedi.
    'Bu evraklar olmasa, yasak kalkmazdı'
    Rybnicek şöyle devam etti: "Trabzonspor'un Matus Bero transferiyle ilgili tüm ödemeleri yaptığına dair beyanda bulunduk, bununla ilgili gerekli evrakları hemen gönderdik. Bu dökümanlar olmaksızın FIFA'nın yasağı kaldırması söz konusu olmayacaktı. Dolayısıyla bu transfer yasağının kaldırılmasında payımız var ve bundan son derece memnunuz. Futbol kulüpleri birbirlerine destek olmalı ve dayanışma içinde olmalıdır. Trabzonspor'a yeni transfer döneminde başarılar diliyorum."
    Şikayet eden de kendileriydi
    Trencin Başkanı Robert Rybnicek, FIFA'nın transfer yasağı koymasının ardından da Skorer'e konuşmuş, "Ödemelerde yaşanan aksamaların ardından FIFA'ya başvurduk ve onlar da yeni bir ödeme takvimi oluşturdular" diyerek şikayette bulunanın kendileri olduğunu belirtmiş, "Trabzonspor 250 bin euroluk taksiti 2-3 hafta geç yatırdı ancak transfer yasağı almalarına üzüldük. Yardımcı olmak isteriz, gerekli evrakları paylaşacağız ama elimizden bir şey gelir mi, bilemiyorum" diyerek harekete geçeceklerinin sinyalini vermişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Onur Dinçer Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title