Haberler

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'yı KAP'a bildirdi! İşte sözleşmede yer alan tazminat maddesi

Güncelleme:

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı transferi için Lille ile anlaşmaya vardıklarını KAP'a bildirdi. Buna göre Lille Kulübü oyuncunun transferi için bonuslarla birlikte Trabzonspor'a 17,5 milyon euro verecek. Lille, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'den başka bir kulübe kiralar ya da satarsa 20 milyon euro tazminat ödeyecek.

Trabzonspor Kulübü, Yusuf Yazıcı transferi için Lille ile anlaşmaya vardı. KAP'a yapılan açıklamada oyuncunun bonuslarla birlikte 17,5 milyon euro ve Edgar Miguel Le karşılığından gönderildiği belirtildi. Anlaşmada yer alan en önemli madde ise Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'den herhangi bir takıma kiralanması ya da satılması durumunda Lille Kulübü'nün Trabzonspor'a 20 milyon euro tazminat ödeyecek olması.

İşte Trabzonspor Kulübü'nün KAP'a yaptığı açıklama;

Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre;

-Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.

-Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.

-Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.

-Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.

-Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Trabzonspor Türkiye Miguel Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (14)

vehdettin kınalızadeoğlu:

çöpün çöpü

5
14
yanıtYanıtla
Misafir:

Çöpse de bizim çöpümüz sana ne oluyor sen kendi çöplerinle ilgilen zira böyle transfer edebildiğin çöpün bile yok elinde buram buram hasedlik kokuyorsun

yanıt9
yanıt3
TS 616161:

HAHAAHAH och ne güzel bi Madde. Artik Türkiyeden Yusufu kimse alamaz HAHAHAHAHA. Hadi Galatsaray Burak Selcuk Olcan Ceyhun Umut Engin baytari aldigin gibi alsana Yusufu. Aslan yufum sanada basarilar diliyorum güzel kardesim yolun acik olsun. Sampiyonluk kutlamalarina 2020 mayis ayinda Trabzona bekleriz yine aslan Yusufum. Seviyoruz seni Trabzonlu Yusuf.

5
5
yanıtYanıtla
FATİH TERİM:

VALLAHA TRABZONSPOR YÖNETİMİ BUNDAN DAHA İYİ TEKLİFE SATAMAZDI YATSIN KALKSIN DUA ETSİN . HİKAYEYE BASKA ADAMLARLA DEVAM ETSİN .

7
1
yanıtYanıtla
SERHAT:

bu nasıl madde böyle bu Trabzonlulardan korkulur

4
3
yanıtYanıtla
adonis:

Lille Türkiye''den bir kolübe oyuncuyu satarsa tazminat ödeyecekmiş hahahaha. . tamam lille satmaz o başka bir kulübe satar sattığı klüp Türkiye''den bir kulübe satar. Bu tür kurallar çok saçma oluyor.

3
4
yanıtYanıtla
TS:

Ne akilli ciktin hahahaha. Lille bu Kadar pahali Transferi hic yapmamistir bugüne Kadar. yani satsa 40 Milyonun altinda satmaz. Hem satsada yüzde 20 pay yine bizim cebe. Yani ne yaparsaniz yapin kazanan yine Trabzon olur. Bu saaten sonra Trabzon haric kimse Türkiyeden Yusufu alamaz. Yani senin gibi birisi bunu düsünebileckte onca isin icinde olan Adam düsünemiyecek öylemi??? hadi Adonis otur yerine hadi oglum

yanıt1
yanıt2
Misafir:

Aslında cevap yazmaya gerek yok ama bazıları kendini çok akıllı sanıyor bu arkadaş gibi sanki bunu bi tek kendisi düşünebiliyor adonis efendi sence lille bu saatten sonra Yusufu satmak isterse kaça satar bi tahmin yürütelim temsil misal diyelimki 50 milyon euroya başka bir kulübe sattı peki sizce oyuncuya 50 milyon euro vermiş bir kulüp Türkiye den veya başka bir yerden gelecek herhangi bir transfer talebine kaç milyon euro dan kapıyı açar

yanıt0
yanıt2
antits:

hülle yapılır hüllse sorun değil bu kadar korkmasınlar

2
2
yanıtYanıtla
12345:

ağaoğlu ne çok ağladın biraz daha para kopartamadım diye ama adam sana transfer yapıyor bedelsiz. satışı olursa pay alıcaksın daha ne?

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title