Haberler

    Trabzonspor'un İlgilendiği İki İsim!

    Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Trabzonspor, Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo'dan sonra bir sağbek transferi gerçekleştirerek transferi sona erdirmek istiyor.

    Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Trabzonspor, Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo'dan sonra bir sağbek transferi gerçekleştirerek transferi sona erdirmek istiyor. Takvim Gazetesinin haberine göre; sağ bek mevkii için Glasgow Rangers kulübünde forma giyen 24 yaşındaki James Tavernier ile görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, oyuncu ve kulübü bu transfer için ikna etmeye çalışıyor.

    TARAFTAR MUTLU

    Bordo-mavililer gündemindeki bu iki transfere rağmen ismi daha önce de gündeme gelen ancak sonra askıya alınan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Akpa Akpro'yla da tekrar görüşmelere başladı. Kulübü Toulouse ile bir yıllık daha sözleşmesi kalan Akpro için resmi teklif yapacak olan bordo-mavililer oyuncunun maliyetinin uygun olması durumunda bu transferi gerçekleştirecek. Akpro'nun da kulübüyle anlaşılması durumunda bordo-mavili takımda forma giyebileceğini yönetime ilettiği öğrenildi. Taraftarlar transfer edilen oyunculardan dolayı bir hayli memnun.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Glasgow Rangers Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title