Haberler

Trabzonspor, Slovenya'da hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Trabzonspor, yeni sezon öncesi Slovenya'da yurt dışı kamp çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli oyuncular katılmazken, Bjelica oyuncularına taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırdı. İlk hazırlık maçı ise yarın Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla oynanacak.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında geldiği Slovenya'da hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde, Slovenya Futbol Federasyonuna ait sahada gerçekleştirilen antrenmana, milli oyuncular Uğurcan Çakır, Larsen, Eren Elmalı, Siopis, Kourbelis, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet ve Umut Bozok, vize sorunu yaşayan genç oyuncu Hakan Yeşil ile sakatlığı bulunan Salih Malkoçoğlu katılmadı.

Dünkü çalışmada sakatlıkları nedeniyle yer almayan kaleci Muhammet Taha Tepe ve Emirhan Zaman çalışmaya katıldı.

Teknik direktör Nenad Bjelica, antrenmanda savunma ve hücum oyuncularını taktik ağırlıklı çalıştırdı. Oyuncular daha sonra Bjelica yönetiminde çift kale maç oynadı.

Bjelica oyuncularına, "Hakem hataları her yerde olur. Türkiye'de de İspanya'da da İtalya'da da olur. Ben de yapabilirim. En iyi şekilde maçı yönetmeye çalışacağım." dedi.

"Asla mücadeleyi bırakmayın" uyarısı

Teknik direktör Nenad Bjelica, antrenmanların tamamında saha içinde yer alırken, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

Saha kenarında antrenmanı izlemeyi tercih etmeyen Hırvat teknik adam, oyuncularına neler yapmaları gerektiğini sık sık anlatarak, 'Topu kaybettiğinizde de devam edin. Asla mücadeleyi bırakmayın. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışın.' ifadeleriyle uyarılar yapıyor.

Her idman yarıştırıyor, ödül ve ceza sistemi getiriyor

Bjelica, çalışmalarda gruplara ayırdığı oyuncularını her antrenmanda yarıştırıyor.

Hırvat teknik adam, kazanan ve kaybeden takımlara avro cinsinden para ödülü veya cezası getiriyor. Saha içinde yenilen takımlar şınav çekme cezası da alıyor.

Bjelica, zaman zaman istediğini alamadığı anlarda bunu davranışlarına da yansıtıp tepkisini gösteriyor, zaman zaman da oyunculara karşı sesini yükseltebiliyor.

-Tüm antrenmanlar sahada

Teknik direktör Bjelica, tüm antrenmanları sahada yaptırıyor. Daha önceki yıllardaki kamplarda bazı günlerin ilk çalışmaları sadece kondisyon salonunda gerçekleşirken Hırvat teknik adam, hep sahayı tercih ediyor.

Antrenmanlar öncesinde kondisyon salonunda çalışan oyuncular daha sonra sahada idmanlarını gerçekleştiriyor.

Bjelica, kampta her geçen gün çalışma temposunu yükseltiyor.

6 dil bilen Hırvat çalıştırıcı yerli oyunculara da otelde 'Günaydın, teşekkür ederim' ifadeleri kullanırken saha içinde çalışma biterken sıkça 'son dakika' şeklinde sesleniyor.

İlk hazırlık maçı yarın

Trabzonspor, kampın 5. gününde ilk hazırlık karşılaşmasını yarın yapacak.

Bordo-mavililer, TSİ 12.30'da kamp yapılan mesafeye 22 kilometre uzaklıkta başkent Lübliyana'da Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla karşılaşacak.

Milli oyunculardan yoksun hazırlıklarına devam eden Karadeniz ekibinde, teknik direktör Nenad Bjelica, genç oyuncuları da görme fırsatı bulacak.

Kaynak: AA / Spor

Nenad Bjelica Hajduk Split Hırvatistan Trabzonspor Slovenya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title