Haberler

Trabzonspor, Senegalli Futbolcu Toure'yi Transfer Etti

Güncelleme:

Trabzonspor'un 51. yıl kutlama töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Lorient takımının 28 yaşındaki Senegalli stoperi Zargo Toure'yi transfer ettiklerini açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu, görüşmelerin sürdüğü İranlı Majid Hosseini transferinde mutlu sona ulaştıklarını söylerken Lorient takımının 28 yaşındaki Senegalli stoperi Zargo Toure'yi transfer ettiklerini de sözlerine ekledi.

''PREMIER LİG ŞALTERİ İNDİRİNCE DAHA DA ALACAĞIZ''

Trabzonspor Başkanı, transfer hakkında ''Hosseini'de 15 gün süren bir sorun vardı, o sorun bugün ortadan kalktı. Kulübünden çıkış belgelerini aldık. Kısa sürede açıklayacağız transferi. Bu gece yarısı bir diğer stoperimiz gelecek. Zargo Toure geliyor. Bir stoper transferi daha olacak. 1-2 gün sonra başka pozisyonlara da transferlerimiz olabilir. İngiltere'de transfer sezonu kapansın, fazla para isteyenler ortada kalksın, zaman bizim lehimize işliyor. Premier Lig şalteri kapatsın, ondan sonra fiyatlar kendiliğinden yarı yarıya düşecek. Ondan sonra oradan alıp yolumuza devam ederiz.'' sözlerini kullandı.

''OLCAY İÇİN GÜLÜYORUM''

Ahmet Ağaoğlu, Olcay Şahan'ın takımdan ayrılacağı dedikoduları hakkında ise ''Olcay Şahan transfer söylentilerine gülüyorum.'' cevabını verdi.

"YUSUF VE ABDÜLKADİR İÇİM TELAFFUZ EDİLEN RAKAMLAR 12-17 MİLYON EURO"

Transfer döneminin gözde isimleri Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün son durumunu da belirten başkan, ''Yusuf ve Abdülkadir için telaffuz edilen rakamlar 12-17 milyon euro civarında. Ben onların değerini bulduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki sezondan sonra belki düşünülebilir.'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Lorient Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Vay kardeşim:

Kümeye kümeye şanlı hamsispor

0
6
yanıtYanıtla
YORUMCU:

HIZLI VE ÇABUK BİR STOPER, İKİNCİ HAMLESİ OLAN BİR FUTBOLCU ANCAK OMUZ OMUZA MÜCADELELERDE BİRAZ ZAYIF. LİGİMİZİN SERTLİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE ZORLANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. (DANY NOUNKEU BENZERİ)

2
2
yanıtYanıtla
Hamsispor:

Önce siz buyurun kanaryakuşu spor

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title