Haberler

Trabzonspor Kalecisi Onur Kıvrak, Takımını Yalnız Bırakmamak İçin Ameliyat Olmayacak

Güncelleme:

Dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, takımının kritik bir dönemden geçiyor olması sebebiyle ameliyat olmaktan vazgeçti.

Trabzonspor'da Esteban'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağının netlik kazanmaması ve takımın kritik bir dönemden geçmesi, kaptan Onur Recep Kıvrak'ın belki de futbol hayatını riske atabilecek bir karar almasına neden oldu. Sağ dizinde menisküs yırtığı meydana gelen Onur, sağlık ekibinin "Ameliyat olmalısın" tavsiyesini geri çevirdi. Sezon sonuna kadar dizindeki yırtık ile mücadele edecek olan tecrübeli kalecinin özel tedavi ile oynayacağı belirtildi.

TOPLAMDA 91 MAÇ KAÇIRDI

Büyük bir fedakarlık örneği gösteren Onur Recep Kıvrak, 2010 yılından bu yana maç kaçırmasına sebep olan 14 önemli sakatlıkla karşı karşıya kaldı. Deneyimli eldiven, bu nedenle 621 gün forma giymedi ve 91 karşılaşmada takımından uzak kaldı. Bu sezon da sakatlıklarla boğuşan Onur, bordomavili formayı toplamda 4 kez giydi. Ağlarında 8 top görürken, kalesini gole kapatamadı.

TRABZON KATAR YOLCUSU

Bordo-mavililer, Süper Lig'e verilen milli arada El Saad'la oynayacağı özel karşılaşma için bugün Katar'a gidecek. Milli takımlarında olan oyuncular nedeniyle 16 futbolcu kafilede yer alacak. Ayrıca altyapıdan da takviye yapılacak. El Saad'la yarın 20.00'de karşılaşacak olan Trabzonspor, Pazartesi günü Türkiye'ye dönecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Onur Recep Kıvrak Trabzonspor Katar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1 Mayıs kuyumcular açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs eczaneler açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title