Haberler

Olaylı maçta sahaya giren maskeli taraftardan şaka gibi savunma: Amacım soyunma odasına gidin demekti

Güncelleme:

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 3-2'lik skorla sarı-lacivertli takımın galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası sahaya ilk atlayan maskeli görüntüsü ile dikkat çeken Hasan Çetinkaya emniyetteki ifadesinde "Sahanın içine girdim futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Trabzonspor'un kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olmasının ardından sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 taraftardan 4'ü tutuklandı. Tutuklanan isimlerden Hasan Çetinkaya, emniyetteki ifadesinde "Sahanın içine girdim futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti" sözleriyle kendini savundu.

SORGULARI 2 GÜN SÜRDÜ

17 Mart Pazar günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 3-2'lik skorla sarı-lacivertli takımın galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası, konuk ekibin sahadaki galibiyet sevinci sırasında çok sayıda bordo-mavili taraftar sahaya girdi. Çıkan olaylarda Fenerbahçeli futbolculara saldıran ve kamera kayıtlarından tespit edilen 12 taraftar karşılaşma sonrasında gözaltına alındı. Gözaltına alınan taraftarlar arasında sahaya ilk atlayan maskeli görüntüsü ile dikkat çeken Hasan Çetinkaya (20), Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'e saldıran O.B., korner direğiyle sarı-lacivertli oyuncu Mert Müldür'e saldıran Engin Taşkın ile sosyal medyada videolu paylaşım yaparak bordo mavili taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M., O.O., E.T., ve A.A. isimli şüpheliler yer aldı. Gözaltına alınan toplam 13 taraftar 2 gün süren sorgularının ardından bugün sabah saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne getirildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarda 2 kişi tutuklandı

GÖZALTINA ALINANLARDAN 4'Ü TUTUKLANDI

Adliyede Cumhuriyet Savcılığı tarafından 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 13 kişiden B.T. ve M.O. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, korner direğini yerinden söküp eline alarak Fenerbahçeli futbolculara saldıran Engin Taşkın ile tribünden atlayan ilk taraftar olan maç için Almanya'dan geldiği belirtilen maskeli Hasan Çetinkaya'nın da aralarında olduğu 4 kişi tutuklandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarda 2 kişi tutuklandı

"AMACIM SOYUNMA ODASINA GİDİN DEMEKTİ"

Hasan Çetinkaya'nın verdiği ilk ifadesinde, "Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim. Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamadım. Sahanın içine girdim futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Çetinkaya Trabzonspor Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (52)

ALİCAN:

Maskeli terörist Almanya'da yapamadığı terörü Ülkesinde yaptı. Bu aptallığı Almanya'da yapmış olsaydı eminim ki Alman devleti ona 5-10 sene ceza verir, burnunu sürterdi . Ama Türkiye'de bu terörist yapanın yanına kar kaldığını bildiği için merak etmeyiniz kısa bir süre sonra serbest bırakılır.

408
48
yanıtYanıtla
İbrahim Aygunes:

Terörist sen olmayasın

yanıt33
yanıt251
AkÇalı:

TÜRKİYEDE HANGİ TERÖRİST DIŞARDA GEZİYOR SÖYLEDE BİLELİM KİMİN YANINA KAR KALIYORMUŞ GÖRELİM. SİZİN GİBİ ÜLKESİNİ KÖTÜLEYENLERİ İÇERİ ALMALI ONUN CEZASINI TÜRK ADALETİ VERECEKTİR.SEN İŞİNE BAK BEĞENMİYORSAN BU VATANIMIZI SENİ TUTAN YOK ALMANYAYA GİT

yanıt11
yanıt45
Sebastian Szymanski:

Sınır dışı edeceksin bir daha giremeyecek ülkeye.

yanıt52
yanıt5
Awesome:

Alican bunun terörle ne alakası var. Ankaragüclü taraftar sahaya girip Josef ceza aldı ozaman kimsenin sesi çıkmadı bu duruma. Sİze yapılınca teröristmi oldu. Benim beklediğim fb li oyuncular ceza alcakmı almayacakmı ? bunun hakkında TFF ne dicek acaba

yanıt4
yanıt16
BirVarmışBirYokmuş:

İbrahim Aygüneş, bende bu adam terörist. 25 bin kişiyi sahay inmeye teşvik etti. katliama sebep oluyordu.

yanıt7
yanıt3
Ne Demeli:

varmış yokmuş arkadaşım 25 bin mi dedin.... evet gerçekten bir varmış bir yokmuş...

yanıt0
yanıt4
Tolga Tplg:

Doğru söylemiş. Sorun ne. Futbolcular (10) adama yumruk gösterirse o ne yapsın.

55
272
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

Harbiden sizin beyniniz hamsi beyin..

yanıt208
yanıt24
Osman Karapinar:

Maskeli olarak kim polise askere sivile saldırıyorsa teröristtir cezası en ağır şekilde verilmeli ki bir caydiriciligi olsun

184
10
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title