Haberler

Trabzonspor'a karşı destansı bir geri dönüş yapan Hatayspor'da boğaz düğümleyen Atsu detayı

Güncelleme:

Türkiye'nin yaşadığı Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hataysporlu Christian Atsu, dün oynanan Hatayspor-Trabzonspor maçında yeniden akıllara geldi. Karşılaşmanın 96:01'inci dakikasında gelen galibiyet golü kulübün Süper Lig'deki en geç atılan 2. galibiyet golü oldu. En geç galibiyet golü ise 96:51 ile hala Atsu'ya ait.

Süper Lig'in 6. haftasında Hatayspor, sahasında Trabzonspor'u 2 farklı geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Hatayspor karşılaşmanın galibiyet gölünü 96:01'inci dakikada atarken deprem felaketinde Christian Atsu'nun kulüp rekoru yeniden akıllara geldi.

EN GEÇ GALİBİYET GOLÜ HALA ATSU'NUN

Hatayspor'un 96:01'inci dakikada attığı golü, kulüp tarihinde atılmış en geç 2. galibiyet golü aldı. Bu alanda rekor ise deprem felaketinde hayatını kaybeden Christian Atsu'ya ait. Atsu, 5 Şubat 2023 tarihinde 96:51'inci dakikada attığı golle takımına zaferi getirmişti.

Trabzonspor'a karşı destansı bir geri dönüş yapan Hatayspor'da boğaz düğümleyen Atsu detayı

ENKAZ ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

6 Şubat gecesi ise Atsu, Kahramanmaraş merkezli depremde Rönesans Sitesi'nde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christian Atsu Kahramanmaraş Trabzonspor Hatayspor Türkiye Deprem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title