Haberler

Toprak,"Biz desteği hak eden bir takımız"

3. lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor'un Başkanı Ahmet Toprak," Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı.

3. lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor'un Başkanı Ahmet Toprak," Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık. Neden Elazığ Belediyespor'a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz, biz desteği hak eden bir takımız"dedi.

3. Lig'de mücadelesini sürdüren Elazığ Belediyespor Futbol Kulubü'nün Başkanı Ahmet Toprak, yeterli desteği göremediklerini belirterek açıklamada bulundu.

Kendilerinin de Elazığ'ın profesyonel bir takımı olduğunu anımsatan Başkan Toprak," Elazığ'dan profesyonel bir takım olmamıza rağmen forma reklamı, isim sponsorluğu gibi hiçbir destek görmedik. Bu sahipsizlik ortamının bir an önce dağılmasını istiyor, kıymetli iş adamlarımızdan kulübümüze destek bekliyoruz.Uzun yıllardır profesyonel ligdeyiz ve bu liglerin saygın takımıyız. Borçsuz, harçsız bu takımı bugünlere kadar getirdik. Her zaman gurur duyulan bir ekip olduk. Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık maalesef. Amatör takımların bile maddi açıdan destek talep ettiği bir dönemde takımımıza destek verilmesini talep etmek abes olmaz herhalde. Neden Elazığ Belediyespor'a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz" şeklinde konuştu.

"Desteği hak eden bir takımız"

Elazığ'da ve Elazığ dışında hemşerilerimizin saygın markalara sahip olduğuna dikkat çeken Toprak, "Elazığ Belediyespor profesyonel liglerde reklam konusunda destek göremeyen nadir kulüplerden. Liglerde yer alan takımların hemen hemen hepsinde göğüs, sırt ve şort reklamları var. Bizim ise bir deplasman giderimiz dahi karşılanmadı. En basitinden Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisa FK ile karşılaşacağız. Bu maç A Spor'dan canlı yayınlanacak. Canlı yayında milyonlar Elazığ Belediyespor'u izleyecek. Kulübümüze verilecek bir sponsorluk, bir reklam mutlaka karşılığını bulacaktır. Biz gerek Elazığ'da, gerekse il dışında yaşayan hemşerilerimizi, saygın iş adamlarını kulübümüze desteğe davet ediyoruz. Biz desteği hak eden bir takımız" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü Fethiyespor'la önemli bir maça çıkacaklarının da altını çizen Toprak,"Cumartesi günü tüm Elazığlılar'ı Fethiyespor'la oynayacağımız maça bekliyoruz. Futbolcularımız, taraftarlarımızın vereceği moralle maça daha arzulu, daha istekli çıkacaklardır. Futbolcularımız bu desteği hak ediyor. Herkesi Cumartesi günü saat 15.00'te Gençlik Merkezi Sentetik Saha'ya bekliyoruz"diyerek sözlerini tamamladı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığ Belediyespor Ahmet Toprak Elazığ Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title