Haberler

Thierry Neuville'den ilk zafer

Güncelleme:

- Thierry Neuville'den ilk zafer Dünya Ralli Şampiyonası'nda 2022 yılının 10'uncu yarışı olan Yunanistan Rallisi'nde, Thierry Neuville bu sezonki ilk zaferini elde etti.

- Thierry Neuville'den ilk zafer

İSTANBUL - Dünya Ralli Şampiyonası'nda 2022 yılının 10'uncu yarışı olan Yunanistan Rallisi'nde, Thierry Neuville bu sezonki ilk zaferini elde etti. İkinci Ott Tnak olurken, bir diğer Red Bull sporcusu Dani Sordo da yarışı üçüncü sırada tamamladı. Sezonun 11'inci yarışı, 29 Eylül-02 Ekim tarihlerinde Yeni Zelanda'da gerçekleşecek.

Motor sporlarının en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın 2022 sezonunun 10'uncu yarışı Yunanistan'da koşuldu. 303.30 kilometrelik toplam uzunluğa sahip 16 etaplık Yunanistan Rallisi'ne Red Bull sporcuları damga vurdu. Çakıllı dağ yolları, tozlu patikalar ve kavurucu sıcağın ön plana çıktığı zorlu ralliyi 3 saat 34 dakika 52 saniyede tamamlayan Thierry Neuville, rakiplerini geride bırakarak bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

Yunanistan'daki zorlu mücadelede Ott Tnak ikinci olurken, Dani Sordo da yarışı üçüncü sırada tamamladı. Yeşil bir geleceğin ve sürdürülebilirliğin vurgulandığı Dünya Ralli Şampiyonası'nın 10'uncu yarışının ardından genel klasmanda Kalle Rovanpera zirvede yer alıyor. Dünya Ralli Şampiyonası'nda sezonun 11'inci yarışı, 29 Eylül-02 Ekim tarihlerinde Yeni Zelanda'da gerçekleşecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Zelanda Yunanistan Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title