Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Eden Mezitlispor'da, Teknik Direktör Memduh Özbalta'nın Görevine Son Verildiği Bildirildi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Mezitlispor'da, teknik direktör Memduh Özbalta'nın görevine son verildiği bildirildi.

Mezitlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Nusaybin Demirspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından toplanan Mezitlispor Yönetim Kurulu'nun, Memduh Özbalta ile yollarını ayırma kararı aldığı belirtildi. Yeni teknik direktör arayışının devam ettiği belirtilen açıklamada, takımı hafta sonunda oynanacak olan Bingöl Belediyespor maçına antrenörler Abuzer Yargıcı ile Erkan Doğan'ın hazırlayacağı açıklandı.

Sezona kötü başladıklarını ifade eden Mezitlispor Kulüp Başkanı Oktay Türk, "Nasıl başlarsanız öyle gider. 3 maçta 3 yenilgi benim düşündüğüm bir Mezitlispor değildi. Bu gidişat içerisinde ayrılık kararı almanın iki taraf açısından da doğru bir karar olacağı fikrine vardık. Dolayısıyla karşılıklı olarak Memduh Özbalta ile her konuda anlaşarak ayrıldık" dedi.

Yeni hoca arayışı ile ilgili yönetim kurulunun çalıştığını kaydeden Türk, en kısa sürede bu sorunu çözeceklerini belirtti.

(HK-MT-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title