Haberler

Tff 1. Ligi

Tff 1. Lig Takımlarından Malatyaspor'un Teknik Direktörü Metin Yıldız, Takımın Şu Anda Sadece Ekonomik Anlamda Sahipsiz Olduğunu Belirterek, Bu Problemin de Çözüleceğine İnandıklarını Belirtti.

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız, takımın şu anda sadece ekonomik anlamda sahipsiz olduğunu belirterek, bu problemin de çözüleceğine inandıklarını belirtti.

Malatyaspor Kulübü'nde basın toplantısı düzenleyen Malatyaspor Teknik Direktörü Yıldız, geçen hafta deplasmanda mağlup oldukları Kartalspor maçının geride kaldığını söyledi. Zaman zaman iniş ve çıkışların olabileceğini ifade eden Yıldız, "Lig bir maratondur. Önemli olan iyi bir istikrar yakalamaktır. İlk 4 haftada iyi çıkış yaptık. Bir maç kez mağlup olduk. Bundan sonra kazaya uğramak istemiyoruz" dedi.

Oynanan 5 karşılaşmanın 4 maçında cezalı olması nedeniyle takımı tribünden seyretmesini değerlendiren Yıldız, "Belki ben o anın stresiyle yapmamam gereken hareketleri yapmışımdır, ancak ceza verenlerin hiç mi suçu yok ? Birçok teknik adam, bu cezalardan muzdarip, sadece ben değilim. Kim kime üstünlük sağlayacaksa bu sahada olmalı. Saha dışında olmamalı" ifadelerini kullandı.

Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Giresunspor maçında taraftarların stadı doldurup takımlarını destekleyeceklerine inandığını kaydeden Metin Yıldız, "Pazar günü istediğimiz sonucu almak istiyoruz" diye konuştu.

Kulübün yönetimsiz kalması ve 29 Eylül'de kongre yapılacak olmasından dolayı kulübe talipli olacaklar konusunda ümitli olduklarını dile getiren Metin Yıldız, "Takım sadece ekonomik anlamda sahipsiz. Şehrin yöneticileri kulüple ilgileniyor. Taraftar maça geliyor, basın, futbolcu ve teknik heyet görevini yapıyor. Alacaklarımız duruyor ama sorunların çözüleceğine inanmazsak burada olmayız" şeklinde konuştu.

Bu arada, Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Mahmut Acar Kartalspor maçında oynamayarak cezasını tamamlarken, sakat olan Ulaç'ın hızla iyileştiği, diğer sakat futbolcular Mehmet Budak ve Turgay Koyuncu'nun durumlarının da hafta sonunda netlik kazanacağı belirtildi.

Diğer yandan, 29 Eylül'de yapılacak olan kongreyle ilgili hazırlıklar sürerken, mevcut başkan Haşim Karadağ'ın kesinlikle aday olmayacağı, işadamı Tuğrul Karaaslan'ın aday olması için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

(NA-EYB-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title