Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig Takımlarından Malatyaspor İçin Valilik Tarafından Başlatılan Yardım Kampanyasına, 10 Bin YTL Bağışta Bulunuldu.

TFF 1. Lig takımlarından Malatya spor için valilik tarafından başlatılan yardım kampanyasına, 10 bin YTL bağışta bulunuldu.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün Malatya spor için başlattığı kampanyaya 10 bin YTL ile katılan Reşit Gök Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Malatya spor'un düzlüğe çıkması için böyle bir kampanyaya katıldığını belirten esnaf Raşit Gök, "Maddi durumu iyi olanlar veya olmayanlar bu kampanyaya katkıda bulunmalı çünkü damlaya damlaya göl olur" diyerek, herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.

Malatya spor'da yaşanan idari ve maddi sorun nedeniyle başlattıkları yardım kampanyasına ilgi beklediklerini dile getiren Vali Daşöz ise, Reşit Gök'ün bu davranışının örnek olmasını dileyerek, "Herkes Malatya spor'un hali ne olacak diye soruyor. Ancak Malatya spor için ben ne yapabilirim diyen az. Söylemleri eyleme dönüştürürsek, birlikten kuvvet doğar düşüncesinde olursak, başaramayacağımız bir şey yoktur. Sosyal sorumluluk anlayışında el ele vermeliyiz ve takımı bu olağanüstü durumdan kurtarmalıyız"

dedi.

Malatya spor olayını sadece spor olayı olarak görmemek gerektiğine değinen Vali Daşöz, "Bu ilin tanıtım aracıdır. Bu şehrin bir alt veya bir üst kümede olması demektir" ifadelerini kullandı.

(NA-EE-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title