Haberler

Taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a soğuk duş

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Sadettin Saran'a sarı-lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Saran'ın yıllar önce sarı-lacivertli camia hakkındaki açıklamalarını ve Fenerbahçe'yi dava etmesini gerekçe göstererek Saran'ın başkan olmasını istemiyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Kulübü başkan adaylığı için aday olduğunu açıkladı.

"TEPKİ YAĞIYOR"

Fakat, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz" diyerek adaylığını açıklayan Saran'a sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki geldi.

YILLAR ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMALAR GÜNDEMDE

Sosyal medyada yer alan yorumlara göre, taraftarların Saran'ı istememesinin nedeni Saran'ın geçtiğimiz yıllarda sarı-lacivertli camia hakkında yaptığı açıklamaları ve Fenerbahçe'yi dava etmesi.

SARAN NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'ye başkan adayı olduğunu açıklayan Saran, "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" demişti.

İşte Saran'a yapılan yorumlardan bazıları;

Taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a soğuk duş

Taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a soğuk duş

Taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a soğuk duş

Taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a soğuk duş

Taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a soğuk duş

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (8)

TT:

Adamı haksız yere ihraç etmişler diye dava açmış ve kazanıp Fenerbahçe ye geri dönmüş... Bunda kızılacak ne var... Fenerbahçe ye geri dönmek uğruna 7 sene mahkemelerde uğraşmış... Ben başarılı olacağını düşünüyorum...

130
9
yanıtYanıtla
Orhan D:

Yalandan yer kimse çıldırmasın. Sadettin Saran bence Fenerbahçe'ye başkan olacak kalitede bir insan. Aziz Yıldırım veya Sadettin Saran en uygun tercih.

65
8
yanıtYanıtla
Alperen:

Bir fenerbahçe taraftarı olarak bu takıma gönül vermiş ama ayık olan ne söylediğini bilen fenerbahçeliler şunu bilsinki bu alikoçtan daha kötüdür bugünleri bile arayacak duruma geliriz bunlar kendi çıkar ve menfaatleri için yapmayacakları şey yoktur fenerbahçenin tek kurtuluşu şuan için aziz yıldırımdır çünkü fetönüntakımı var oldukça oyunlarıda bitmez onların hakkından ancak aziz yıldırım gelir.

27
33
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

PARACI FENER BAHÇEYİ SATAR DEMİR ÖREN DEN BİR FARKI YOK AMMAN HAAAAA.

16
11
yanıtYanıtla
ibrahim mercanoğlu:

enin de sonunda Aziz başkan tekrar gelecek

13
11
yanıtYanıtla
Naim Karakaya:

Aziz başkan geri geliyorrrrrrrrr.....

5
2
yanıtYanıtla
Mehmet Tokatlıoglu:

aziz başkan gelir sadettine ihtiyacımız yok

5
1
yanıtYanıtla
Baba Can:

Aziz baskan izin vermez

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title