Haberler

    Tanju Çolak ile Yollar Ayrıldı!

    Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sportif direktör Tanju Çolak ile yollarını ayırdı.

    Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sportif direktör Tanju Çolak ile yollarını ayırdı.

    "Tanju Çolak ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız"

    Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Sportif direktörümüz Tanju Çolak ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tanju Çolak'a bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

    Mavi-lacivertliler, bugün sahasında oynadığı 9. hafta maçında Tetiş Yapı Elazığspor'a 1-0 mağlup olmuştu.

    Tanju Çolak'tan Adana Demirspor camiasına teşekkür

    Adana Demirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile, kulübün sportif direktörlüğünü yapan Tanju Çolak ile yolların ayrıldığını açıklaması üzerine Çolak'tan açıklama geldi.

    Yönetim kurulunun kendisinin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini belirten Çolak, "Adana Demirspor ile bulunan sözleşmemin yönetim kurulu tarafından tek taraflı olarak feshedildiği az önce tarafıma bildirilmiştir. Sezon başından bu yana bana destek olan, güvenen başkanımız Sayın Murat Sancak'a ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana Demirspor camiasına sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Adana Demirspor Tanju Çolak Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title