Haberler

Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunundan mücadele eden Kırmızı takım yarışmacıların Gizem, parkurda sakatlandı. Sakatlanarak acı içinde kıvranarak hastaneye kaldırılan Gizem'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Gizem talihsiz bir kaza geçirdi.

ACI İÇİNDE YERDE KIVRANDI

Dokunulmazlık oyununda mücadele eden Gizem, parkurda sakatlanarak yere düştü. Dizinden sakatlanan ve acı içinde kıvranan yarışmacı, doktorların olay yerindeki müdahalesinin ardından apar topar ambulansla hastaneye götürüldü.

Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

ACUN ILICALI: GİZEM'İN DİZİNDEKİ DURUM KÖTÜ

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı ise Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin gelecek olan raporlarla belirleneceğini söyleyerek "Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek" ifadelerini kullandı.

Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

Ecem Altan
Haberler.com - Spor

Survivor All Star Acun Ilıcalı İstanbul Star Televizyon 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Nayci İbrahim:

VAH VAH TÜHHH ÇOK ÜZÜCÜ....BUNLARIN VATANA VE MİLLETE NE FAYDALARI VAR ALLAH AŞKINA BİR SÖYLEYİNİZ....MİLLETİ VE GÜNDEMİNİ MEŞGUL ETMEKTEN BAŞKA...!

58
13
yanıtYanıtla
Mehmet Anıl Mete:

Acun bir proje insanıdır, birileri milleti oyalasın diye eline medya oyuncakları vermiş..

yanıt22
yanıt3
Şener Turhan:

paracıklarımız nerelerde harcanıyor. yazık

22
9
yanıtYanıtla
Mehmet Anıl Mete:

Ne yapsanız izlenmiyor, millet kendi hayatta kalma oyunuyla meşgul, boşuna yırtınmayın...

25
4
yanıtYanıtla
Sami Fitik:

Yazik,uzulduk showcular sizi sokuklar

18
8
yanıtYanıtla
Samet Kurumehmetoğlu:

Acun bu kadar sansasyönel bir sezonu hatırlamıyorum , izlenmiyor mu artık :) seni de kanalınıda hiç sevmiyorum, artık bizim evde yoksun … sıkıcı tekrardan ibaret bir yayın politikası …

8
5
yanıtYanıtla
Ali Şenol:

KESİNLİKLE BU KIZI GÖNDERECEK NAGİHAN DENEN KADINI İKİ AYDIR ORDA İYİLEŞMESİNİ BEKLETİYOR İKİ YÜZLÜ ACUN POYRAZ BAŞKA ÜLKE VATANDAŞININ MALINI ÇALIYOR ORDA KALIYOR OGEDAY REST ÇEKİP ORDA KALIYOR ACUN BİZİMLE EĞLENİYOR

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title