Haberler

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı tepti. Kadıköy'de oynanan mücadele büyük bir heyecan sahne oldu. Maçın son dakikalarında iki takımda önemli fırsatları değerlendiremedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerahçe ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Antalyaspor'u öne geçiren golü 12. dakikada Fredy attı. Marcel Tisserand'ın uzaklaştırmak istediği top, ceza sahası önünde Fredy'nin önünde kaldı. Fredy'nin sağ çaprazdan yaptığı sert vuruş Altay Bayındır'ın sağından köşede ağlarla buluştu. Bu gol Antalyaspor'un lig tarihindeki 1000. golü oldu.

Fenerbahçe, 83. dakikada Enner Valencia ile skoru eşitledi. Sosa'nın uzun pasıyla sol çaprazda topla buluşan Valencia, iki rakibinden sıyrıldı ve penaltı noktası yakınından kaleye gönderdiği şutunda topu Boffin'in solundan filelerle buluştu.

MESUT ÖZİL, 67. DAKİKADA SAKATLANDI

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in 67. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Mesut'un yerine İrfan Can oyuna dahil oldu. Aynı dakika içerisinde Filip Novak yerine de Papiss Cisse oyuna girdi.

PENALTI KARARI VAR'DAN DÖNDÜ

Hakem Ümit Öztürk, 90+1. dakikada Dimitrios Pelkas'ın yerde kalması nedeniyle penaltı noktasını gösterdi. VAR uyarısının ardından Ümit Öztürk, monitörde inceleme yaptı. Pozisyon öncesi Dimitrios Pelkas'ın elle oynadığını işaret ederek penaltıyı iptal etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (33)

BARZO ORHAN:

şikeyle bile kazanamıyorlar lo

6
3
yanıtYanıtla
DÜDÜKLÜ TENCERE:

hakem son düdüğü çalmadı bir türlü fener yensin diye ama yenemediler yine de hohoho

5
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Aynen 7 dk, uzatma ve mac 10 uncu dk, bitiyor utanmasalar bir 45 dk, daha uzatacaklar.

yanıt1
yanıt2
Adanalı:

Maçı izlemeyip bilmediği konuda biliyormuş gibi konuşup rezil olan var mı diye sorarlarsa hemen parmak kaldırın, bu konuda sizden daha iyisi olamaz... Neden 7 dk uzayıp 9 dk sonra bittiğini bilmemek için sizin yerinizde olmak lazım

yanıt2
yanıt0
ABARI:

cik ciiik cik cik ciiikkkk

4
1
yanıtYanıtla
FREDYNİN KABUSLARI:

fredy fenere kabus oldu hem gol attı hem mesutu sakatladı naaptın la fredy

4
1
yanıtYanıtla
senar:

:))) Akıllı yorumcuları severim. Konu başlığın çok orjinal tebrik ederim.

yanıt1
yanıt0
VAY BE:

feneri tebrik ederim antalyadan 1 puan aldılar helal olsun büyük başarı

3
1
yanıtYanıtla
fb:

ersun hoca sevine bilirsin 1 puan ile şampiyonlar ligi kupasını aldığın için bravo devler ligi şampiyonu oldun sayın ersun hoca 1 puan ile

0
4
yanıtYanıtla
HİNDİSTAN TÜRKÜ:

hindistan cevizi suyu için belki kazanırsınız :)

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title