Haberler

Stuttgart Teknik Direktörü Tayfun Korkut, Ligin En İyi Hocası Oldu

Güncelleme:

Ligin 21. haftasında Stuttgart'ı 15. sıradan alan Tayfun Korkut, son 7 haftanın en çok puan toplayan antrenörü oldu. Stuttgart, şu an ligde 8. sırada.

Almanya Bundesliga'nın 21. haftasında göreve gelen ve 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak 17 puan toplayan Tayfun Korkut Stuttgart'taki bu performansıyla Bundesliga'da son 7 haftanın en çok puan toplayan antrenörü oldu.

TAKIMI LİGDE 8. SIRAYA ÇIKARDI

7 maçta 6 mağlubiyet alan Hannes Wolf'un yerine göreve gelen Türk antrenör, 15. sırada aldığı takımı ligde 8. sıraya yükseltmiş durumda. Tayfun hoca bu performansıyla, göreve geldiğinde küme düşmeme hesapları yapan takımına Avrupa hayli kurdurmaya başladı.

Üstün başarılarıyla bizleri gururlandıran Tayfut Korkut, Stuttgart takımındaki tek tanıdık yüz de değil. Türkiye'de oynamış ve çok sevilmiş bazı isimler de Tayfun hocanın kadrosunda yer alıyor.

MARIO GOMEZ KENDİNİ BULDU

Türkiye'de Beşiktaşlıların sevgilisi haline gelen ve Beşiktaş'tan ayrıldığından beri formsuz dönemler geçiren Alman forvet, Tayfun Korkut'la kendini buldu. Onun gelişiyle 7 maçta 6 gol, 1 asistlik performansıyla takımının gol yükünü sırtlıyor.

ANDREAS BECK'TEN 1 GOL 1 ASİST

Beşiktaş'taki istikrarlı performansını Stutgart'ta da gösteren sağ bek oyuncusu, bu sezon 21 maça çıktı ve Tayfun Hocanın gelişinden itibaren 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

EMILIANO INSUA FORMAYI BIRAKMIYOR

Kısa bir süre Galatasaray'da forma giyen oyuncu, Tayfun Korkut göreve geldiğinden beri formasını kimseye kaptırmadı ve 7 maçta da 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tayfun Korkut Beşiktaş Türkiye Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (15)

La:

Takip ettiğim kadarıyla çalıştırdığı takımlar 5-6 hafta iyi gidiyor, sonra hüsran :((

11
7
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

gurur duydum

12
0
yanıtYanıtla
ADINI SEN KOY!:

sakın Türkiye''den 4 büyük takıma gelme bizimkiler parlayan bir Türk sporcusunu söndürmeyi kendine misyon edinmiş, yolun açık olsun hocam!

11
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

TÜRKLERİN GURURU

10
0
yanıtYanıtla
küçük adam:

alman disiplini bir işe yaramazmış demek ki

6
3
yanıtYanıtla
Haberin yokmu?:

Kendisi almanyada yetişen biri

yanıt1
yanıt0
fenerelli:

helallll sana

7
1
yanıtYanıtla
husamettin:

fenerli :)

3
2
yanıtYanıtla
CenGaVeR:

Helal Olsun.

4
0
yanıtYanıtla
Osman:

Eeee adamda Türk azmi var helâl olsun başarılarının devamını dilerim

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title