Haberler

Stefan Kuntz'dan basın toplantısında Ferdi Kadıoğlu itirafı: Çok çaba sarf ettik

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Ermenistan ve Hırvatistan maçları öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Alman hoca, Ferdi Kadıoğlu'nun ay-yıldızlı formayı seçme sürecini anlatırken büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 Elemeleri öncesi açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili itirafta bulundu.

"FERDİ İÇİN ÇOK ÇABA SARF ETTİK"

Yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulunan Kuntz, "Türk Milli Takımı'nı seçmeleri için Salih Özcan ve Mehmet Can'ın yanında Ferdi için de büyük çaba sarf ettik. Kariyerleri adına daha iyi olacağına ikna ettik. Yönetimle ileriye dönük neleri daha iyi yapabiliriz diye konuştuğumuzda bunu da görüştük. Hamit Bey de eski zamanlarından çok iyi bilir. Onların zamanında Avrupa büroları vardı. Gözlemciler vardı. Biz de bu konuda istişare ediyorduk. Mehmet Can, bugüne kadar hiç Milli Takım düzeyinde oynamadı. Bu yüzden alışması süre alacaktır. Onu dahil etmemizin sebeplerinden biri de bu aile ortamına adapte olmasını sağlamak." dedi.

Stefan Kuntz'dan Ferdi Kadıoğlu itirafı: Çok çaba sarf ettik

BÜYÜK HEYECAN HAFTA SONU BAŞLIYOR

Ay-Yıldızlılar ilk maçını 25 Mart günü deplasmanda Ermenistan ile yapacak. A Milli Takım'ın ikinci maçı ise, 28 Mart günü sahasında Hırvatistan ile oynayacak. A Milli Takım'ın D Grubu'ndaki diğer rakipleri ise Letonya ve Galler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Stefan Kuntz Milli Takım Hırvatistan Ermenistan Kadıoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

MHSN SRC :

Küçük maçların adamı salıver gitseydi.Örneğin sevilla maçında gördük.Orta sahayı doğru dürüst geçemedi bile.

9
25
yanıtYanıtla
Metin Demir:

takımında mili ruh yoki futbolcusundan olsun

23
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title