Haberler

Antalya Açık'ın Son Şampiyonu Yuichi Sugita İkinci Tura Yükseldi

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Antalya Açık'ta son şampiyon Japon raket Yuichi Sugita, Arjantinli Guido Pella'yı yenerek ikinci tura yükseldi.

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Antalya Açık'ta son şampiyon Japon raket Yuichi Sugita, Arjantinli Guido Pella'yı yenerek ikinci tura yükseldi.

Türkiye Tenis Federasyonu himayesinde Kaya Hotels and Resorts ve GD Tennis Academy'nin ortaklaşa düzenlediği THY Antalya Açık'a üçüncü gün maçlarıyla devam edildi. Son şampiyon Japon tenisçi Yuichi Sugita, Arjantinli Guido Pella ile karşılaştı. Merkez kortta oynanan maçın ilk setinde daha etkili olan taraf Sugita oldu. Setin üçüncü oyununda rakibinin servisini rahat kıran Japon raket, setin kalanında hata yapmadı ve ilk seti 36 dakikanın sonunda 6-4 kazandı.

MAÇI 2-1 KAZANDI

İkinci sete daha istekli başlayan Pella ise rakibinin ilk servis oyununda beşinci denemesinde servisi kırdı ve avantajı elde etti. Kendi servislerinde mükemmel bir performansa imza atan Arjantinli raket 6-3 ile kazandığı ikinci set sonucunda maça dengeyi getirdi.

Büyük bir heyecana sahne olan final setinde iki taraf da uzun süre servislerinde çok başarılı oldu. Setin en kritik yerinde 5-4 önde olan Sugita, rakibinin servis oyununda yakaladığı ilk maç puanını değerlendirdi ve seti 6-4, maçı ise zor da olsa 2-1 kazanarak ikinci tura yükseldi.

Günün diğer tekler maçlarında Fransız Pierre Hugues Herbert, Arjantinli Federico Delbonis'yi 7-6 ve 6-4'lük setlerle; Litvanyalı Ricardas Berankis, Rus Evgeny Donskoy'yu 6-2, 6-7 ve 6-3'lük setlerle eledi. Çiftler kategorisinde ise Brezilyalı Marcelo Demoliner ve Meksikalı Santiago Gonzalez, Fransız Fabrice Martin ve Hintli Purav Raja'yı 6-3 ve 6-2'lik setlerle; Fransız Jonathan Eysseric ve vatandaşı Hugo Nys, Sırp Ilija Bozoljac ve Bosna- Hersekli Damir Dzumhur'yu 6-3 ve 6-3'lük setlerle geçmeyi başardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalya serik Japon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title