Haberler

Trabzon gündem haberleri: SPOR Trabzonspor yeni transferleriyle Kopenhag'a uçtu

Güncelleme:

Trabzon bölgesinden gelen habere göre Trabzonspor yeni transferleriyle Kopenhag'a uçtuSelay SAYKALTRABZON(DHA)-Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinin ilk maçı olan FC Kopenhag karşılaşması için havayoluyla Danimarka'nın başkenti Kopenhag kentine gitti.

Trabzonspor yeni transferleriyle Kopenhag'a uçtu

Selay SAYKALTRABZON(DHA)- Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinin ilk maçı olan FC Kopenhag karşılaşması için havayoluyla Danimarka'nın başkenti Kopenhag kentine gitti. Trabzonspor'un yeni transferleri Marc Bartra ve Enis Bardhi de kafilede yer aldı.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar ligi Play-Off turu ilk mücadelesinde yarın FC Kopenhag ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'ne ilk adımı atmak üzere hazırlanan bordo mavililer, saat 11.20'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden ayrılarak Trabzon Havalimanı'na geldi. Taraftarların karşıladığı kafile, saat 12.00'de özel uçakla Danimarkanın başkenti kopenhag'a hareket etti.

Trabzonspor'un Kopenhag kafilesinde sakatlıkları bulunan Edin Visca, Marek Hamsik, Bruno Peres, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan yer almadı. Takıma yeni katılan ve lisansları çıkartılan Enis Bardhi ve Marc Bartra da Kopenhag kafilesinde yer aldı. Trabzonspor'un dün akşam transfer görüşmeleri için çağırdığı Faslı oyuncu Mountassir Lahtimi ise kafilede bulunmadı.

Trabzonspor'un 23 kişiden oluşan FC Kopenhag kamp kadrosu şu isimlerden oluştu

'Uğurcan, Muhammet Taha, Kağan, Taha, Ahmetcan, Hugo, Bartra, Denswil, Eren, Larsen, Siopis, Doğucan, Dorukhan, Kerem, Abdülkadir, Bardhi, Bakasetas, Yusuf, Kouassi, Trezeguet, Djaniny, Emrehan, Cornelius?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Danimarka DHA Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title