Haberler

Efeler Ligi: Afyon Belediye Yüntaş: 1 Fenerbahçe HDI Sigorta: 3

Güncelleme:

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı ligin on birinci hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta'ya 1-3 mağlup oldu.

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı ligin on birinci hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta'ya 1-3 mağlup oldu.

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı ligin on birinci hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta'yla karşı karşıya geldi. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen maç iki takım da üstünlük kurma mücadelesi ile başladı. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk sette blok-aut sayılarıyla öne geçen Afyon Belediye oynadığı güzel oyunla ilk seti 25-20 kazandı. İkinci sete Fenerbahçe etkili başladı. Oyunda farkı oluşturan Fenerbahçe, set sonuna kadar farkı korudu ve seti 22-25 kazandı. Üçüncü sete iki ekip de hızlı başladı. Afyon Belediye'nin yaptığı hatalarından sonra farkı açan Fenerbahçe setin sonuna kadar farkı korudu 21-25 kazandı.

Dördüncü sete ciddi bir fark yakalayarak başlayan Fenerbahçe'ye Afyon set sonuna kadar yetişemedi ve seti Fenerbahçe 18-25 kazandı.

Salon: Prof. Dr. Veysel Eroğlu

Hakemler: Burhan İlhan, Tolgacan Dinçer

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol: Vefa Yılmaz, Alen Sket, Cristian Poglajen, Berkan Eryüz, Canısın Enaboifo, Görkem Sertel (Can Ayvazoğlu, Alperay Demirciler, Hasan Balcoğlu, Yılmaz Berk, Bruno Lima, Furkan Dur)

Fenerbahçe HDI Sigorta: Ulaş Kıyak, Vigrass, İzzet Ünver, Emre Batur, Salvador Hidalgo, Metin Toy (Hasan Yeşilbudak, Ahmet Karataş, Caner Pekşen, Hasan Sıkar, Arinze, Taha Erden, Halil İbrahim Kurt,

Setler: 25-20, 22-25, 21-25, 18-25

Süreleri: 29, 29, 27, 28 - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe voleybol Sigorta Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title