Haberler

SoloTürk, Cumhuriyet Bayramı için prova yaptı

Güncelleme:

Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SoloTürk, Ankara'da Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü için jetlerin provasını gerçekleştirdi. Ankara Valiliği, vatandaşların tedirginlik yaşamaması için yüksek ses düzeyi konusunda açıklama yaptı.

ANKARA'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümü için Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SoloTürk, jetleri prova yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü Anıtkabir'de gösteri uçuşu yapacak SoloTürk'e ait F16 ve F4 tipi jetler Ankara semalarında prova yaptı. Ankara Valiliği, provalarda oluşan yüksek ses nedeniyle vatandaşların tedirginlik yaşamaması için açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlamamaları Ankara etkinlikleri kapsamında, SoloTürk prova ve gösteri uçuşları düzenlenecektir. Değerli Ankaralıların şehir merkezi üzerinde yapılacak planlı prova ve gösteri uçuşları nedeniyle oluşabilecek yüksek ses düzeyi dolayısıyla tedirginlik yaşamamaları için 'SoloTürk Prova ve Gösteri Uçuşları Programı' kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Kuvvetleri Cumhuriyet Bayramı Ankara Valiliği Ankara Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title