Haberler

Sivasspor, EMS Yapı ile Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, EMS Yapı ile sponsorluk anlaşması yaptı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolun birleştirici gücünü vurgulayarak, sponsorların önemine dikkat çekti. EMS Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mermer ise Sivasspor'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, EMS Yapı ile sponsorluk anlaşması yaptı.

BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolun birleştirici bir güç olduğunu söyledi.

Sivasspor'un bu gücü ile şehre, tüm taraftarlara son yıllarda heyecan, umut ve coşku getirdiğini belirten Otyakmaz, "Bugüne kadar gelmiş olduğumuz bu yolda sevgili taraftarlarımızın desteğiyle bir çok başarıya imza attık. Bu başarıların arkasında sponsorların öneminin çok büyük olduğunu hepimiz biliyoruz." dedi.

Otyakmaz, son dönemlerde Türk futbolunun ekonomik krize girdiğini ve sponsorların değerinin bir kez daha arttığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"EMS Yapı ailesi bugün Türk futbolundaki sponsorluk eksikliğe rağmen elini taşın altına koyarak memleketlerinin takımı Sivasspor'a hem yönetici katkısında hem de ekonomik olarak katkıda bulunmak amacıyla bu teklifimizi kabul etmiştir. Mermer ailesine bu hassasiyetleri için çok teşekkür ediyorum. Sivasspor ve EMS Yapı'yı bir araya getirerek ortaya önemli bir değer çıkartacağımızı düşünüyoruz. Bu birlikteliğin her iki camiaya da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Geçen sezonlarda Sivasspor'a sponsor olan Demir Grup'a teşekkür eden Otyakmaz, "En zor günlerimizde hep yanımızda oldular. İnşallah bundan sonra EMS Yapı Sivasspor büyük başarılara imza atar ve Sivaslı hemşehrilerimizi gururlandırır." diye konuştu.

EMS Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mermer ise kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza atan Sivasspor'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sivasspor Asbaşkanı ve EMS Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Emre Mermer de ata topraklarının takımı Sivasspor'a sponsorluk desteği sağlamaktan son derece mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Otyakmaz ve EMS Yapı yetkilileri sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

İmza törenine Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve diğer il protokolü de katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Mecnun Otyakmaz Sivasspor Trendyol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title