Haberler

Şırnak spor haberleri: Cizre'nin voleybol takımı Türkiye'yi Challenge Kupası'nda temsil etmeye hazırlanıyor

Güncelleme:

Şırnak spor haberi... Cizresporlu sporcuların taraftarları ile tezahürat yapması Sporcuların Balkan Kupasını kaldırması Sporcu ve teknik heyetin şampiyonluk pozu vermesi Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı'nın konuşması Cizre Botanlılar Taraftar Grubu Lideri Mehmet Şükrü Karaberk'in konuşması...

Cizresporlu sporcuların taraftarları ile tezahürat yapması

Sporcuların Balkan Kupasını kaldırması

Sporcu ve teknik heyetin şampiyonluk pozu vermesi

Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı'nın konuşması

Cizre Botanlılar Taraftar Grubu Lideri Mehmet Şükrü Karaberk'in konuşması

Cizre caddelerinden detay

Esnaf Ali Elçi'nin konuşması

Esnaf Ahmet Şen'in konuşması

Vatandaşlardan Mehmet Gürgenç'in konuşması Cizre'nin voleybol takımı Türkiye'yi Challenge Kupası'nda temsil etmeye hazırlanıyor

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 9 yıl önce kurulan ve geçen yıl yükseldiği Efeler Ligi'nde 6. olarak Avrupa Kupalarına katılan Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Türkiye'yi Challenge Kupası'nda temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor

Rams Global Cizre Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı:

"Amacımız bu başarıları kalıcı hale getirmek"

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 9 yıl önce kurulan Rams Global Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Türkiye'yi Challenge Kupası'nda temsil etmeye hazırlanıyor.

Voleybol Efeler Ligi'ne geçen yıl yükselerek ligi altıncı sırada tamamlayıp Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanan Rams Global Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, geçen hafta Balkan Kupası'nda rakipleri Moldova'nın DOR Chisina ve Kosova'nın KV Peja takımlarını yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon olarak Türkiye'yi Challenge Kupası'nda temsil etmeye hak kazanan takım, yönetim ve taraftarlarda bu başarının coşkusu yaşanıyor.

"Hedeflenen başarılar yakalandı"

Rams Global Cizre Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, AA muhabirine, hafta içinde takımın Kosova ve Moldava temsilcilerini yenerek Balkan Kupası'nı almasının ilçenin ve bölgenin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

9 yıl içerisinde bu başarıyı sağlayan bir kulübün bölgede olmadığını aktaran Çağlı, hedeflerinin bu başarıları kalıcı hale getirmek ve her yıl ilk 5 takım arasında yer almak olduğunu belirtti.

"Geçen yıl devraldığımızda lige iyi başlayamamıştık, sonra yaptığımız birkaç takviye ile takım göğsümüzü kabartan başarılar elde etti. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu koordinasyonu ile hedeflenen başarılar yakalandı. Amacımız bu başarıları kalıcı hale getirmek." diyen Çağlı, iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve taraftarla yapıla iyi bir koordinasyonla başarının geldiğini kaydetti.

"Yakaladığımız başarı tesadüf değil"

Ligde Fenerbahçe, Galatarasay, Halkbank ve Ziraatbankası gibi büyük bütçeli ve güçlü takımlarla başa baş mücadele edecek takım kurduklarını ifade eden Çağlı, şöyle konuştu:

"Bölgemizde kentimizde belki voleybol çok tanınmıyor olabilir ama biz bunu başarılarla tanıttığımıza inanıyoruz. Efeler Ligi'ndeyiz ve yakaladığımız başarı tesadüf değil. Bunu göstermek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tekrar Avrupa Kupalarına katılmak için çalışacağız."

Cizre Botanlılar Taraftar Grup lideri Mehmet Şükrü Karaberk de takımın 9 yıl içerisinde büyük başarılar elde ederek kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Karaberk, "Daha önce voleybol kültürü yoktu ama şimdi voleybolda büyük başarılar elde ediyoruz. Mutlu ve gururluyuz. Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. Burası futbol şehriydi ama voleyboldaki başarılar elde edilince artık voleybol ile anılıyor, voleybol seviliyor." ifadelerini kullandı."

"Cizre'nin ismi sadece bölgede değil artık tüm dünyada duyuluyor"

İlçede esnaf Ali Elçi ise, takımın elde ettiği başarılarla ilçenin artık voleybola ilgi duymaya başladığını ve artık bu başarıları her yıl takımlarından beklediklerini aktardı.

Esnaf Ahmet Şen ise takımı tebrik ederek, artık ilçenin adının Avrupa'da anılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Vatandaşlardan Mehmet Güngenç de taraftarlar olarak takımla çok gururlandıklarını ifade ederek, "Cizre'nin ismi sadece bölgede değil artık tüm dünyada duyuluyor. Balkan Kupası'nı kazandık. Bize bu gururu yaşattıkları için takım ve yönetimi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Çağlı voleybol Türkiye Şırnak Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title