Haberler

    Şenol Güneş: "Hesap Sormak İsteyen Gelsin"

    Altınordu maçının ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, skora değil, oyuncu performansına baktığını söyledi.

    Altınordu maçının ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, skora değil, oyuncu performansına baktığını söyledi.

    Oyun olarak İzmir ekibini tebrik eden Güneş, "Genç oyuncularla önemli işler yaptılar. Bizim için de genç oyuncuların performansı önemli. Güven Yalçın zaten üst seviyeye yakın bir oyuncu. Alırken bu amaçla aldık" diye konuştu.

    "Adem Ljajic bildiğimiz bir oyuncu" diyerek sözlerine devam eden Güneş, "Bazen bildiğimiz oyuncuda da yanılabiliyoruz. Futbol çok denklemli bir oyun. Her zaman düşündüğünüz gibi gelişmiyor. Onun için topun gelişine göre pozisyon almak gerekiyor" ifadesini kullandı.

    Şenol Güneş şöyle devam etti:

    "Türk futbolunun tek sorununun yabancı olmadığını biliyoruz. Sorun yabancıda da değil. Dünya globalleşti. Yabancılarla dil olarak eksik olsak bile anlaşıyoruz ama kendi insanımızla anlaşamıyoruz. Salı günü (yarın) basın toplantısı düzenleyeceğim. Hesap sormak isteyen gelsin bana hesap sorsun."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Altınordu Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title