Haberler

Sen neler diyorsun Kuntz! Faroe Adaları hezimeti sonrası söylediklerine kimse inanamıyor

Güncelleme:

A Milli Takım'ın Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası istifa çağrıları yapılan teknik direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. Alman hoca, "Gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Hocayı değiştirerek realiteyi değiştirmek kolay değil. Türk Milli Takımı'nın şu anki durumu bu. Ben asla vazgeçmeyeceğim. Bu durum beni daha fazla motive etti." ifadelerini kullanarak kendini savunurken, bu sözleri büyük tepki çekti. Bazı futbolseverler bu sözleri "Skandal" olarak yorumlandı.

Faroe Adaları'na 2-1 yenilerek Türkiye'de büyük hayal kırıklığı yaratan A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik tepkilere cevap veren Alman hocanın sözleri tepki yarattı.

"AYAĞA KALKACAĞIZ"

Stefan Kuntz yaptığı açıklamada, "Eleştirileri haklı buluyorum ama oyuncularımı suçlayacak değilim. Karşıda daha çok mücadele eden, daha çok koşan bir takım vardı. Daha önce yumruk yemiştik dedik, bu sefer nakavt durumu var. Ayağa kalkacağız. Pes etmeyeceğiz." dedi.

"BU DURUM BENİ DAHA FAZLA MOTİVE ETTİ"

Alman hoca ayrıca, "Şu anda teknik direktör değişikliğinden söz etmek çok kolay. Gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Hocayı değiştirerek realiteyi değiştirmek kolay değil. Türk Milli Takımı'nın şu anki durumu bu. Ben asla vazgeçmeyeceğim. Bu durum beni daha fazla motive etti." ifadelerini kullandı.

İSTİFAYA ÇAĞRILIYOR

Stefan Kuntz'un maç sonu açıklamaları tepki çekerken, bazı futbolseverler bu sözleri skandal olarak yorumladı. Alman hocaya istifa çağrıları sosyal medyada yinelenirken, Ay-Yıldızlı ekibin başına Türk bir hocanın geçmesi gerektiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

Sefer Aydın:

Adam doğru söylüyor, Türkiye"nin klasmandaki yeri tam da burası. Çıkıp sahaya Kuntz mu oynasaydı yani.

23
14
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Dünyaya rezil olduğumuz o maça keşke Türkiye'de 3. ligde oynayan İskenderun spor çıksaydı adım gibi eminim en azından yenilmezdik !

28
1
yanıtYanıtla
Tunc Tunc:

sergen yalcını görmek isterim

15
7
yanıtYanıtla
slim shady:

isme göre futbolcu seçerseniz ve hoca hariç herkes oyuncu seçimlerine karışırsa bizi "san marino" bile yener!

19
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Daire adaları Türkiye'nin yüzölçümü küçük olan sondan 2. Şehri olan Kilis kadar bir ülke. 1400 kilometrekare nüfusu ise 60 bin civarı. Çıkardığı milli takım 85 milyonluk bir ülke milli takımını yendi. Bu kadar!!

16
2
yanıtYanıtla
TT:

Al sana yabancı hayranlığı, bence nakavt olan budur...

7
10
yanıtYanıtla
Veysel Yılmaz:

MİLLİ TAKIMA YERLİ VE MİLLİ TEKNİK DİREKTÖR GEREKİR. KOSKOCA TÜRKİYEDE ADAM MI KALMADI DA BU xxxx GETİRDİNİZ? TEZ ELDEN GÖNDERİN GİTSİN. KENDİ İNSANIMIZIN EN KÖTÜSÜ BUNDAN İYİ OLUR.

6
0
yanıtYanıtla
Ekrem Tilki:

Türkiyenin sonunun bu olacagi belliydi sonucu anlamak için avrupa sampiyonasıl gidemeyerekmi anlayacağınz antronorun gitmesi gerektiğini antronorun de değişir Kunt un bize vereceği birsey kalmadı

3
1
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Bu Futbolculardan bir CACIK olmaz. Hoca ne yapsin?

3
0
yanıtYanıtla
Doğuş:

Dünyanın en dürüst ülkerinden birinden teknik direktör getirirsen böyle olur

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title