Haberler

Semih: Yurt Dışında Oynamak İsterim

Güncelleme:

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, yurt dışında oynamayı isteyebileceğini ancak gönlünde her zaman Galatasaray olacağını söyledi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Semih Kaya, yurt dışında oynamak istediğini söyledi.

"4.YILDIZI İLK TAKAN BİZİZ"

Sarı-kırmızılı takımın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılan kupa töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncu Semih Kaya, son 4 yılda 3 şampiyonluğa ulaştıklarını ifade ederek, "O yüzden çok mutluyum gururluyum Galatasaray camiasında bünyesinde olduğum için. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Dışarıdaki kitle sayısı belli, bizi destekleyen kişiler belli. Gönülden Galatasaraylılar. Ben onları çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Tüm Galatasaray ailesine armağan olsun bu şampiyonluk. 4 yıldızı ilk takan takımız. Biliyorsunuz ilklerin takımıyız zaten 2000 yılından beri. O yüzden gururluyuz mutluyuz. İnşallah daha da başarılar elde edeceğiz önümüzdeki yılda" dedi.

"İYİ BİR İSTİKRAR YAKALADIK"

Bu sezon mutsuz bir anının olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Kaya, "Mutsuz anlarım şu şekilde oldu. Mağlup olduğumuz berabere kaldığımız maçlarda mutsuz oldum. Sonuçta çıktığımız rota belliydi, sezon başında 4. yıldız hedefleyerek çıkmıştık. Berabere kalığımız mağlup olduğumuz maçlar beni mutsuz etti. Bunları Hamza hocamızın da gelmesiyle aştığımızı düşünüyorum. Gayet iyi bir istikrar sağladık. Şu anda geldiğimiz nokta belli şampiyonluk. İnanılmaz mutluyuz gururluyuz" diye konuştu.

"YURT DIŞINDA OYNAMAK İSTERİM"

Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya ise Semih, "Bundan önceki açıklamalarımda da söyledim. Galatasaray Futbol Kulübü'nün bünyesinde olan sporcuyum. Galatasaray Kulübü'nün bir evladıyım. Her zaman bunu sürdürmek istiyorum. Ama kulübümüzün menfaati ne olur? Hani bir transfer olur tabii ben de yurt dışında oynamak isterim ama benim için gönülden her zaman Galatasaray vardır" dedi.

"KEK BAZILARINA GÖRE İYİ PİŞMİŞTİR"

Sezon öncesi 4. yıldız hedefi için yapılan yıldız organizasyonuna rakiplerin 'kek kalıbı' şeklinde gönderme yapmalarının hatırlatılması üzerine Semih, "İnşallah izlemişlerdir. Kabardı mı kek ama bazılarına göre iyi pişmiştir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Arena Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title