Haberler

Schalke, Slomka'yla Devam Etmek İstiyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Takımlarından Schalke 04, Teknik Direktörü Mirko Slomka'ya 2 Yıllık Sözleşme Yenileme Teklifinde Bulundu.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04, teknik direktörü Mirko Slomka'ya 2 yıllık sözleşme yenileme teklifinde bulundu.

Schalke 04 Kulübü'nden yapılan açıklamada, Schalke'yle 1997 yılında UEFA Kupası'nı kaldıran ve şu anda Schalke'yi Bundesliga'da 6 puan farkla lider durumda bulunduran Mirko Slomka'ya 2 yıllık sözleşme teklif edildiği ifade edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Schalke Genel Menajeri Andeas Muller, Slomka'yla görüştüklerini ve anlaşmaya vardıklarını, ufak pürüzlerin giderilmesiyle de önümüzdeki birkaç hafta içerisinde sözleşme yapacaklarını söyledi. Muller, Slomka'nın önerilerini kabul etmemesi için bir neden görmediğini de sözlerine ekledi.

39 yaşındaki Slomka, geçtiğimiz yıl Ocak ayında asistanı olduğu Ralf Rangnick'in yerine göreve gelmişti. Slomka, sezon başında ve liderliği ele geçirdikleri Ocak ayına kadar taraftarlar tarafından sürekli eleştiriliyordu. Bundesliga'da üst üste 6 maçını kazanan ve son 12 maçtır da yenilmeyen Schalke, Werder Bremen'in 6 puan önünde lider durumda bulunuyor. Schalke Bundesliga'da şampiyonluğa son olarak 1958 yılında ulaşmıştı.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title