Haberler

Savcılık, Süper Lig Hakemleri Hakkında FETÖ Soruşturması Başlattı

Güncelleme:

Savcılık, Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun suç duyurusuyla birlikte aralarında Cüneyt Çakır ve Deniz Çoban gibi isimlerin bulunduğu hakemler hakkında soruşturma başlattı.

Trabzonspor'un eski Başkanı Hacıosmanoğlu'nun suç duyurusu üzerine eski MHK Başkanı ve Süper Lig hakemlerinin de bulunduğu 20 kişiyi mercek altına alındı.

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iki sene önce İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na suç duyurusunda bulundu. Futboldaki FETÖ bağlantısına dikkat çeken Hacıosmanoğlu, verdiği isimler hakkında soruşturma başlatılmasını ve araştırma yapılmasını talep etti. Şikayet dilekçesine ilişkin hazırlanan dosya yetkisizlik kararı ile İstanbul Savcılığı'na gönderildi.

SAVCILIKTAN EMNİYETE TALİMAT

Dosya, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı'nın önüne geldi. Savcılık tarafından Organize Şube Müdürlüğü'ne verilen talimatla şikayet dilekçesinde ismi geçenlerle ilgili Bylock kullanıp kullanmadıkları, Bankasya'da paralarının bulunup bulunmadığı, FETÖ ile bağlarının bulunup bulunmadığının araştırılması talimatı verildi.

HÜKÜMETİ DEVİRME SUÇLAMASI

Hacıosmanoğlu dilekçesinde verdiği isimlerin "Türkiye hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya engellemeye teşebbüs etme, anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme, FETÖ terör örgütüne üye olmak, tehdit, şantaj, toplumda infial yaratacak eylem ve hareketlerde bulunmak suçlarından cezalandırılmalarını talep etmişti.

ÜNLÜ HAKEMLER LİSTEDE

Akşam gazetesinin haberine göre, Hacıosmanoğlu'nun iki yıl önce savcılığa sunduğu dilekçede, şüpheli olarak verdiği isimler ise şöyle: MHK eski başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Disiplin Kurulu eski başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu, hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Deniz Ateş Bitnel, Deniz Çoban, Serkan Ergün, Süleyman Abay, Mustafa Dönmez, Gökhan Ongaç, Eser Birinci, İlker Meral, Edem İrel, Çağatay Şahan, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu, Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç, Emre Altun.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Cüneyt Çakır Deniz Çoban Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

adanalı:

ts istedi diye olmaz bu işler

8
8
yanıtYanıtla
bence çıkmaz hakemler baskı altında:

gs-fb maçında c. çakır taçtan gol vermişti fb ye.

3
1
yanıtYanıtla
adna ceylan:

kesin vardır. fb nin maçlarına bakın adamlar çaktırmadan yıllardır fb nin aleyhine çalışıyorlar. gs ninde lehine çalışıyorlar. denizli fener maçını hatırlayın. resmen fenerin şampiyonluğunu çaldılar. hemde göz göre göre.

2
2
yanıtYanıtla
ağlama alkışla:

trilyonluk fener son sıradalardaki denizli ye gol atamdıysa hakem napsın? Penaltını mı vermedi? Hakem ne yaptı. Ağlayan teknik direktörleri ağlayan başkanları olursa ağlayan taraftarı olur. Aslında hakem maçı uzatarak kıyak geçti fb ye.

yanıt0
yanıt0
Fene EL bahçe:

ilk yarı C. Çakır hasan ali nin elini görmüş penaltıyı vermemişti. YÜne FB-BJK maçında hakem fb ye çalışmıştı. DÜn hakem 2 net penaltıyı bir kırmızıyı vermedi.

3
0
yanıtYanıtla
Ah yerde kalmaz:

İnşallah bağlantıları çıkar hapishane yolu görünür, yanlı kararlarının cezasınıda böylece çekerler.

2
0
yanıtYanıtla
tek çözüm video hakem:

şu video hakem gelsin fb kesin 6. 7. sıralarda olur. olay da çözülür kimse ağlamaz.

1
1
yanıtYanıtla
Hamsi tava:

Afferin la hacı osman hamsioğlu Fenerbahçenin şampiyonluğunu feto savcılarrı ile bir olup zorla alamadınız sonrada gidip tüm dünyada Türk takımı hakkında propaganda yaptınız ama şimdi hamsi oldun olalı iyi bir yem tutmuş gibisin.

0
1
yanıtYanıtla
Fenerbahcem sevdadir:

Gec kalnmis bir karar ben fenerbahce taraftari olarak ilk defa dogru bir karar verdiyini dusunuyorum Sayin Ibrahim haciosmanoglu eyyamci tff nin yapamadigni yaptigin icin helal olsun sana

0
0
yanıtYanıtla
SİVASLI:

hem hakemler hem de fetöcü kulüplerde bjk gs ts eski yöneticileri ve şimdiki yöneticilerini soruşturulsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title