Haberler

Sarı-Lacivertliler'in Shaqiri ile temasa geçmesi taraftarlarda heyecan yarattı

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler'in Shaqiri ile temasa geçtiği haberleri taraftarlarda heyecan yarattı. Liverpool'un İsviçreli kanat futbolcusu, Twitter'da trendlere girdi. Fenerbahçeli taraftarlar, transferde riskli hamleler yerine Shaqiri gibi bilindik isimlere yönelimin olmasını destekledi. Shaqiri'nin Fenerbahçe'ye gelmesi için binlerce mesaj atıldı.

Kanarya'da Xherdan Shaqiri heyecanı yaşıyor. Fenerbahçe'nin Shaqiri'yi gündemine alması, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Binlerce Sarı-Lacivertli taraftar, Liverpool'da top koşturan tecrübeli kanat oyuncusunun alınması için paylaşım yaptı. Fenerbahçeli taraftarlar Shaqiri için konuşulan paraların, onun kalitesinde bir oyuncu için makul olduğunu düşünüyor.

"GHEZZAL'DAN İYİ OLUR"

Oyun stili Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ghezzal'a benzetilen Shaqiri, Cezayirli futbolcunun şampiyonlukta yarattığı etkinin aynısını Shaqiri'nin de sağlayabileceğini düşünüyor. Sağ kanatta oynayan solak Shaqiri, İsviçre Milli Takımı'nın yıldızı ve Bayern Münih'te de top koşturdu.

İşte Shaqiri hakkında öne çıkan yorumlar:

Sarı-Lacivertliler'in Shaqiri ile temasa geçmesi taraftarlarda heyecan yarattı

Sarı-Lacivertliler'in Shaqiri ile temasa geçmesi taraftarlarda heyecan yarattı

Sarı-Lacivertliler'in Shaqiri ile temasa geçmesi taraftarlarda heyecan yarattı

Sarı-Lacivertliler'in Shaqiri ile temasa geçmesi taraftarlarda heyecan yarattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Xherdan Shaqiri Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

Ay kural:

Fenerbahçe'ye yaramaz. Fenerbahçe'ye iki tane santrafor lazım. Başka oyuncu alınmasına hiç gerek yok. Kafa karışıklığı yapmayın. Emre Belözoğlu ile devam etmeliler.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title