Haberler

Şanlıurfalı sporcu Türkiye şampiyonu oldu

Güncelleme:

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye bünyesindeki kurstan aldığı eğitim ile Türkiye Şampiyonu olan sporcu ile bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye bünyesindeki kurstan aldığı eğitim ile Türkiye Şampiyonu olan sporcu ile bir araya geldi. Başkan Canpolat, "Spora, gençliğe, geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Haliliye'mizden daha çok birinciler ve sporcular yetiştireceğiz" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Şampiyonu olan sporcu Murat Polat ile bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi bünyesinde açılan judo kursuna katılan ve buradan aldığı eğitim ile Çorum'da düzenlenen Okullararası Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Murat Polat, 38 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Başarısıyla Şanlıurfa'nın ve Haliliye'nin gururu olan Polat'ı, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat makamında kabul etti. Belediye bünyesinde yetişen sporcuyu tebrik eden Canpolat, Polat'a madalyasını takarak, bisiklet hediye etti. Haliliye Belediyesi olarak gençlerin yanında olacaklarını ifade eden MCanpolat, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini kaydetti. Canpolat, "Haliliye Belediyemiz, sporcuları yetiştirmeye devam ediyor. Bu mahiyette de judoda genç öğrencimiz, kardeşimiz Haliliye Belediyespor'un alt yapısında yetişerek Çorum'da yapılan yarışmada Türkiye birincisi oldu. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Spora, gençliğe, geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz inşallah. Biz de bugün kendilerini tebrik ettik. Aynı zamanda da ödüllendirdik. Başarıları daim olsun. İnşallah hep birlikte Haliliye'mizden daha çok birinciler ve sporcular yetiştireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Hep birlikte Haliliyemiz için çalışacağımızı ifade eder, saygılar sunarım" dedi.

Genç sporcuları yetiştiren Judo Hocası İbrahim Halil Durna, desteklerinden ötürü Mehmet Canpolat'a teşekkür ederek, "8 ay içerisinde bir tane Türkiye Şampiyonu çıkardık, iki tane öğrencimizde ilk 7 sıraya girdi. İki hafta sonra Spor Toto Türkiye Şampiyonası var. 10 öğrencimiz şehrimizi ve Haliliye'mizi temsil etmek için Afyon'da olacak. Bizden desteklerini esirgemeyen, gençliğe sahip çıkan Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesi judo kursunda 8 ayda aldığı eğitim ile Türkiye Şampiyonu olduğunu belirten Murat Polat ise emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Spor Toto Türkiye Şampiyonasına katılacak olan şampiyon sporcu Şanlıurfa'yı temsil edecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haliliye Belediyesi Mehmet Canpolat Şanlıurfa Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title