Haberler

"Süleyman Seba'yı Anma Voleybol Turnuvası" başladı

Güncelleme:

Hendek Belediyesi ve Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü tarafından düzenlenen "Süleyman Seba'yı Anma Voleybol Turnuvası" başladı.

Hendek Belediyesi ve Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü tarafından düzenlenen " Süleyman Seba'yı Anma Voleybol Turnuvası" başladı.

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor, İstanbul Büyükşehir Belediye spor, Bahçelievler Belediye spor ve Beşiktaş'ın katıldığı dörtlü turnuvanın ilk maçı Serdivan ilçesindeki Sakarya Spor Salonu'nda yapıldı.

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediye spor'un karşılaştığı mücadelede setlerde 2-2 eşitlik sağlanması üzerine gidilen uzatma setinde İstanbul ekibi 15-13'lük skorla sahadan galip ayrılarak maçı 3-2 kazandı.

Maçın ardından düzenlenen anma programında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, "Bizler de diğer yöneticilerimizle birlikte örnek birer yönetici, başkan olabilmek için onun izinden gidiyoruz. İlçemizde yapılacak her türlü spor faaliyetinde gücüm yettiğince, sporun içinden gelen birisi olarak gayret gösteriyorum." ifadelerini kullandı.

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş da anlamlı günde Süleyman Seba'yı anma etkinliğine katılanlara teşekkür etti.

Organizasyonda emeği geçen Hendek Belediyesine şükranlarını sunan Bektaş, "Biz Süleyman Seba'yı beyefendi kimliğiyle, spor camiası içerisinde birleştirici tavırlarıyla hep örnek aldık. Yöneticiliğiyle her zaman bize örnek olmuştur. Tekrar kendisine Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan dört takımın yönetici ve kaptanlarına plaket takdim edildi.

Turnuva, yarın yapılacak maçlarla sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Hendek Belediyesi Süleyman Seba voleybol Sakarya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title