Haberler

Sahadan silindiler! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si komada

Güncelleme:

İngiltere Championship'in 31. haftasında Hull City, deplasmanda Derby Country'e 3-1 mağlup oldu. Acun Ilıcalı'nın satın almasından sonra ilk yenilgisini geçen hafta tadan Hull, bu hafta da kazanamayarak galibiyet hasretini 2 maça çıkardı. Öte yandan İngiliz ekibinde teknik direktör Şota Arveladze, takımın başında çıktığı 3 maçta 2 yenilgi aldı.

Acun Ilıcalı satın aldıktan sonra peş peşe galibiyetlerle adından söz ettiren Hull City, İngiltere Championship'in 31. haftasında Derby Country'e 3-1 mağlup oldu.

TÜM GOLLER DERBY COUNTRY'DEN

Karşılaşmada Derby Country'e galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Forsyth, 38. dakikada Lawrence ve 47. dakikada Ebosele kaydetti. Hull City'nin tek golü ise 65. dakikada Derby Country forması giyen Forsyth'den geldi.

Sahadan silindiler! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si komadaAcun Ilıcalı mücadeleyi Okan Buruk'la birlikte izledi

ŞOTA, 3 MAÇTA 2 YENİLGİ ALDI

Hull City'de Grant McCann'le yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen Şota Arveladze, takımın başında çıktığı 3 maçta 2 mağlubiyet aldı. Son Derby Country yenilgisiyle Hull City, 32 puanda kaldı ve ligde 19. sıraya yerleşti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Okan Buruk Hull City Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (7)

cenk çetin:

Adam AK parti dememiş ki

18
29
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben hala bir tv kameramanin bir gün icinde tv kanalini satin alacak kadar paraya ve servete nasil ulastigi sorusundayim.

43
1
yanıtYanıtla
millet yorumu:

teknik direktörü degistir

29
6
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

memleketin parasını oralarda çar çur ediyor.

20
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ülkesini sevse ülkemizden takım alırdı, kara para ve ticaret için yurtdışından aldı sonra takımı 3 sene sonra araplara satacak. İnanmayın şu adama destek vermeyi bırakın artık. Zenginin parası züğürdün çenesini yorar demişler.

15
1
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

şota kim ya. liyakatsizliğimizde götürdük ingiltereye

3
1
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

türkiyede başarısız olmuş hocalarla futbolcularla ingilterede ayakta durma şansın yok

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title